Шикарні будинки і машини Тіни Кароль, Насті Каменських і Ані Лорак: знаменитості живуть на широку ногу

Зірки шоу-бізнесу живуть відповідно до свого зіркового статусу. Дивіться далі в матеріалі, як виглядають будинки і машини Тіни Кароль, Ані Лорак і Насті Каменських.

Тіна Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль має величезний особняк на території села Зазим’я в Київській області. Площа будинку 350 квадратних метрів, а також велика прибудинкова територія. Свою ділянку артистка розширила, встановивши паркан прямо біля дороги.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом

Цей дім Тіна Кароль будувала разом зі своїм чоловіком Євгеном Огіром, який помер в 2013 році від онкологічного захворювання. Після його смерті зірка вирішила не продавати будинок, а довести справу до кінця.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом

У Тіни є окрема кімната для нагород, спортзал, великий сад, декілька спалень, будиночок для персоналу, гараж на три авто. Кароль зберігає колекцію машин покійного чоловіка марки Subaru, а сама їздить на Range Rover за три мільйони гривень та з особистим водієм.

На чому їздить Тіна Кароль
На чому їздить Тіна Кароль

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських та її чоловік Потап живуть в розкішному будинку неподалік від Конча-Заспи поруч з сусідами Юрієм Горбуновим і Катею Осадчою. Їх двоповерховий особняк побудований в італійському стилі, на території є велика зона відпочинку, бассейн, на першому поверсі – їдальня, вітальня і кухня, на другому – велика спальня, ванна і гардеробна. За документами цей будинок належить Потапу.

35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
Як виглядає будинок Потапа і Насті Каменських

Автомобіль Насті Каменських також не з дешевих. Вона кермує джипом Mercedes, який коштує 4 мільйона гривень.

На чому їздить Настя Каменських
На чому їздить Настя Каменських

Ані Лорак

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак володіє нерухомістю в Україні і в росії, яка стала для неї будинком з 2014 року. Під москвою вона купила собі елітний особняк за 3 мільйони євро по сусідству з Анастасією Волочковою і Стасом Михайловим. В будинку три поверхи і величезна площа, масштаби розкоші вражають – всюди мармур, колони.

Вся нерухомість Ані Лорак: будинок у підмосков'ї
Будинок Ані Лорак у підмосков’ї

Автопарку Лорак також можна позаздрити. Найдорожчі машини з її колекції – Ferrari 612 Scaglietti и Maserati GranCabrio.

На чому їздить Ані Лорак
На чому їздить Ані Лорак

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.