Як виглядала теща Максима Галкіна: Алла Пугачова не встигла познайомити маму з молодим зятем

Алла Пугачова – це не просто відома співачка, а легенда вітчизняної естради. Хто та жінка, яка народила і змогла виховати майбутню зірку – дивіться далі в матеріалі.

Зінаїда Архипівна – так звали маму Примадонни. Жінка за освітою була педагогом, але під час Другої світової війни вона пішла на фронт. Саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Борисом Михайловичем. З війни чоловік повернувся інвалідом: він отримав серйозну травму ока. Втім, це не завадило коханню – Зінаїда і Борис одружилися. Результатом їхнього кохання стало троє дітей. Перший хлопчик Геннадій помер через кілька місяців після народження. Потім на світ з’явилася Алла, а ще через рік – син Євген.

Як виглядала мама Алли Пугачової і теща Галкіна
Як виглядала мама Алли Пугачової і теща Галкіна

Можна сміливо сказати, що саме завдяки матері Алла Борисівна пов’язала своє життя з музикою. Зінаїда хотіла аби її донька стала великою піаністкою, тож ще в ранньому дитинстві віддала її у музичну школу. Маленьку Аллу буквально змушували займатися по декілька годин на день музикою.

У музичній школі педагоги відмітили неймовірний музичний слух у Алли і наголошували, що вона має займатися в житті саме музикою.

Маленька Алла Пугачова з братом і мамою
Маленька Алла Пугачова з братом і мамою

Варто відзначити, що Зінаїда Архипівна допомагала своїй доньці, коли вона була вже дорослою. Так, жінка дуже допомагала Аллі Борисівній з вихованням її доньки Христини. Як відомо, шлюб Пугачової з Орбакасом дуже швидко розпався. Їхня спільна донька Христина залишилася жити з мамою. Втім, Алла Борисівна будувала свою кар’єру, їздила по гастролям і не мала часу бути з донькою. Тож її вихованням займалася бабуся Зіна.

Пугачева и ее мама Зинаида Одегова
Алла Пугачова з мамою Зінаїдою

До знайомства з нинішнім коханням Пугачової, гумористом Максимом Галкіним, як і з молодшими онуками Лізою та Гаррі Зінаїда Архипівна не дожила. Жінка померла у 1986 році від хвороби серця. Тоді їй було всього 64 роки.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.