Трендова молочна дублянка і шапка з помпоном: наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою стильну маму

Наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія показала свою стильну маму, яка вміє вдягатись по трендах і виглядає дуже молодо, як старша сестра дочки.

Мурат Налчаджиоглу відомий публіці як екс-чоловік української співачки Ані Лорак. Вона давно живе і працює в росії та не висловлює свою громадянську позицію, тому прихильність до неї в Україні дуже впала, зате її колишнього чоловіка навпаки поважають і люблять. Мурат є співвласником турецької косметичної компанії, яка допомагає українським захисникам і передає в гуманітарних посилках необхідні для воїнів речі.

Після розлучення з артисткою бізнесмен знайшов нове кохання. Він зробив пропозицію молодій красуні Лілії, яка працює майстром макіяжу та потроху вливається в бізнес чоловіка. У обраниці Мурата є дитина від інших відносин, турок знайшов підхід до дівчинки і вони змогли стати справжньою родиною. Його дочка від Ані Лорак також іноді проводить час з ними усіма.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Наречена Мурата Налчаджиоглу вперше показала свою маму

Зараз наречена Налчаджиоглу присвячує час сім’ї. У її мами був день народження, який вони провели в Буковелі, а зупинились в елітному готелі Romantik Spa Hotel в Яремче. Вартість однієї ночі на двох дорослих і одну дитину (у Лілії є 7-річна дочка Олександра) там починається від 9 тисяч гривень.

В своєму Інстаграм-блозі кохана Мурата показала фото з мамою. Жінка має гарний смак і стильно одягається, на знімку з Буковелі вона постала в трендовій молочній дублянці, яка стала хітом зимового сезону 2022-2023, шапці з помпоном, чорних джинсах і стильних кросівках. На іншому знімку без верхнього одягу видно, що у жінки популярна серед зірок шоу-бізнесу стрижка боб-каре з чубчиком в темному кольорі волосся.

Наречена Мурата Налчаджиоглу вперше показала свою маму
Наречена Мурата Налчаджиоглу вперше показала свою маму

Лілія дуже схожа на свою маму, але поруч вони виглядають не як мама і донька, а наче старша і молодша сестри.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.