Навіть з Дорофєєвою так не сяяв: щасливого і розлученого Володимира Дантеса зняли з іншою (ФОТО)

Володимир Дантес, який не так давно розлучився зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз щасливий у нових стосунках. Як виглядає нова кохана артиста – далі в матеріалі.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були разом 10 років, з яких – 7 у шлюбі. Їх називали однією з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Втім, була й інша сторона медалі. Надя Дорофєєва завжди була більш популярною за свого чоловіка. Відповідно, заробляла вона більше, а Дантеса частенько називали альфонсом. Сам чоловік реагував на це з гумором і вдавав, ніби йому на це байдуже.

Дантес і Дорофєєва офіційно розлучилися
Дантес і Дорофєєва були в шлюбі 7 років

Картинка ідеальної сім’ї Дорофєєвої і Дантеса розвіялася тоді, коли подружжя оголосило про розлучення. Для публіки це було справжнім шоком, адже Вова і Надя до останнього публікували в соціальних мережах романтичні фото і транслювали своє кохання на камеру. Втім, виявилось, що це була лише мильна бульбашка. Вже після розлучення Дантес зізнався, що у них з Надею вже давно були проблеми у шлюбі. Вони намагалися дати своїм стосункам ще один шанс, але час лиш показав, що між ними більше немає почуттів.

Дантес після розлучення прокоментував свій стан
Дантес і Дорофєєва приховували проблеми в сім’ї

Цікаво, що Надя Дорофєєва дуже швидко знайшла заміну Дантесу. Так, співачка буквально відразу оголосила про нові стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним, який довгі роки був другом сім’ї. Публіка підозрює, що стосунки Наді і Міши почалися ще задовго до розлучення співачки з Дантесом.

Втім, і Дантес довго не ходив в холостяках. Після розлучення з Дорофєєвою, Вова почав тісно спілкуватися з колишньою дружиною нового бойфренда Наді. Їх наче об’єднало спільне “горе”. Таке тісне спілкування дуже швидко призвело до романтичних стосунків. Тож вийшло так, що сім’я Кацуріних і сім’я Дантес-Дорофєєва просто обмінялися партнерами.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми

Зараз Дантес запевняє, що щасливий у нових стосунках. Цікаво, що у Даші Кацуріної є двоє маленьких дітей, з якими Вова зараз часто проводить час.

Даша Кацуріна з дітьми

Раніше чоловік ніколи не хотів дітей і вважав себе чайлфрі. Проте зараз, виховуючи чужих для себе дітей, він полюбив їх наче своїх.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.