Скрипка народився в Таджикістані, Тіна Кароль – в Магадані, Злата Огнєвіч – у Мурманську: як стали українцями

Як виявилося, далеко не всі зірки, що зробили кар'єру в Україні, народилися саме тут. Доля занесла батьків декотрих за багато тисяч кілометрів. Така ситуація сталася з Олегом Скрипкою, Тіною Кароль, Златою Огнєвіч

Олег Скрипка

Після закінчення медінституту тато Олега Скрипки отримав направлення у Таджикистан, куди подався разом із дружиною, де вони провели 7 років. Тож майбутній музикант з’явився на світ 1964 року в Ходженті.

Дитинство Олега Скрипки минуло на Памірі

Малюк ще з дитсадка полюбляв виступати – співав, танцював, декламував віршики. Мама змалечку привчала дитину до роботи – Скрипка прибирав, виносив сміття, а ранком у неділю йшов із бідончиком за молоком. Їхній будинок був на краю міста, тож було видно засніжені верхівки Паміру. Навесні схили покривалися тюльпанами, влітку – маками.

Тіна Кароль

Зірка народилася 1985 року в селищі Оротукан на Магаданщині. Про ті роки згадувати не любить. Напевно, дитинство у такому суворому краї було не дуже райдужним. І справді, якщо перевести назву населеного пункту з якутської, виходить “невелика випалена ділянка”. Неважко собі уявити, які краєвиди бачила дівчинка перед очима.

Місце народження Тіни Кароль – Магаданська обл.

Колись співачка натякнула на деспотичне виховання, але подробиць не відкрила. Єдиною розрадою було слухання касет, які приносив її старший брат. Згодом мала навчилася ставити платівки Наутілуса й італійських музикантів.

Злата Огнєвіч

Тато співачки народився і зростав в Олександрії на Кіровоградщині. Коли здобув професію військового лікаря, його весь час посилали працювати в різні місця. Мама викладала російську мову. Отак і вийшло, що Інна (справжнє ім’я зірки) народилася 1986 року в Мурманську.

Злата Огнєвіч народилася в далекому Мурманську

Згодом вони мешкали в інших місцях. А з 5-річного віку Огнєвіч з сестрою і батьками мешкала в Криму. Саме тут дівчинка стала ходити до музичної школи, опановуючи майбутню професію. Після школи подалася до Києва, вступивши до музичної академії, щоб вивчати джазовий вокал.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.