Олександр Цекало не хоче знайомити рідного брата з четвертою дружиною: Віктор бачився лише з сестрою Брежнєвої

Олександр Цекало вчетверте одружився ще 4 роки тому, але й досі не зголосився познайомити рідного брата Віктора зі своєю обраницею Дариною Ервін. Виходить, що брати не бачилися вже кілька років поспіль.

Востаннє Олександр з Віктором бачилися в Італії, коли Цекало-молодший ще був одружений з Вікторією Галушкою, сестрою Віри Брежнєвої. Тоді відзначали день народження сина продюсера Мишка. Нічого не передвіщало близького розлучення. Олександр і Вікторія виглядали щасливими. Принаймні гість не помітив жодних ознак зламу в стосунках пари.

Віктор Цекало нині мешкає у москві, але практично не бачиться з братом, який переселився за кордон

Нову дружину родича Віктор поки ще не бачив. Коли розмовляли з Сашком телефоном, той відгукувався про благовірну дуже схвально. З Лолітою Сашко прожив 12 років, з Вікторією – 10. З Дариною побрався 2019-го, тож у Віктора ще буде час побачити невістку, допоки Цекало не знайде собі чергову забаву.

Четверту дружину Олександра Цекала брат бачив лише на фото

Дивно чути подібне, адже рідні брати довго мешкали в одному місті – москві. Саме Олександр, що першим пробився на російський зірковий олімп, перетягнув згодом туди і родича з Києва. Всіляко допомагав з роботою. Віктор навіть мешкав якийсь час у нього вдома, знімаючись у картинах, які продюсував Цекало. Звісно, доводилося проходити кастинги на рівні з іншими акторами. Та не віриться, щоб впливовий родич не замовив слово за рідню. Віктор мешкає в російській столиці вже 6 років.

Цекало зняв кохану в кіно

Кар’єра Віктора Цекало склалася не так вдало, як у меншого брата. У 90-их роках йому навіть довелося деякий час підробляти в кіоску продавцем. Власник ставився до працівника з повагою, адже його на той час уже крутили по телевізору. А актор дуже переживав, щоб його не побачили колеги з театру.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".