Ірина Горова показала 14-річного сина від Потапа, з яким не спілкується Настя Каменських: виріс красенем

Відомий український репер і продюсер Потап, який зараз одружений з Настею Каменських, має 14-річного сина від першого шлюбу. Як він виглядає, дивіться далі в матеріалі.

Відомий український виконавець і продюсер Потап вперше одружився в досить юному віці – у 19 років. Обраницею артиста стала Ірина Горова, яка на той час працювала у банківській сфері. Прожили Потап і Горова 15 років. Вони разом побудували бізнес, а саме продюсерський центр, та стали батьками хлопчика на ім’я Андрій.

Потап и Горовая
Як виглядає перша дружина Потапа

Розлучилися Потап і Горова у 2015 році, коли чоловік почав крутити роман з Настею Каменських. Незважаючи на зраду, Ірина продовжила вести з чоловіком бізнес і не заперечувала, щоб Потап проводив час з їхнім сином.

Зараз Андрію Потапенко 14 років. Хлопчик росте копією свого зіркового татуся і вже давно переріс маму.

Ірина Горова з донькою та сином від Потапа

Нещодавно Ірина Горова у своєму Інстаграм-блозі показала спільні кадри з сином із сімейної подорожі.

Підписники жінки у коментарях відмітили, що Андрій дуже подорослішав.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Боже, який Андрюха дорослий”;
  • “Весь в Потапа”;
  • “Вже зовсім дорослий став”.

Цікаво, що син Потапа від першого шлюбу не спілкується з його новою дружиною Настею Каменських. Про це розповіла Горова в одному з інтерв’ю. Жінка зізналася, що спілкування її сина з Каменських обмежується словами “привіт” та “пока”.

Дійсно, якщо проаналізувати соціальні мережі Потапа і Каменських, то помітно, що вони ніколи не брали Андрія на жоден зі своїх відпочинків. Також хлопець не буває в тата і на сімейні свята.

Варто відзначити, що навіть після початку повномасштабної війни в Україні, поки Потап і Каменських знаходилися в Іспанії, 14-річний Андрій був у Києві і ховався від ворожих ракет у підвалі. Хлопець лише пізніше разом з мамою виїхав за кордон.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.