Що така красуня в ньому знайшла? Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка (ФОТО)

Відома українська співачка Оля Полякова офіційно заміжня вже майже 20 років. Втім, більшість прихильників співачки навіть не знають, як виглядає її чоловік і чим він займається.

Оля Полякова могла і не стати відомою співачкою, якби не її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський. Саме він декілька років підряд вкладав нечувані гроші у свою дружину, аж поки їй не вдалося пробитися в шоу-бізнес.

Познайомились Оля і Вадим на закритій вечірці. Тоді Полякова була молодою співачкою-початківцем, про яку ще ніхто не знав. Майбутня зірка співала на корпоративі, а Вадим був одним із гостей. Між ними одразу промайнула іскра і Оля кинула око на заможного бізнесмена. Тоді Полякову не зупинило те, що Вадим одружений і старший від неї на 15 років. Деякий час Оля буда у статусі коханки, але коли вона завагітніла, Вадим розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Поляковій. Згодом у них народилася донька Маша, а ще через 7 років народилася донька Аліса.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка

Полякова не приховує, що чоловік-мільйонер ні в чому їй не відмовляв і з легкістю тратив на неї мільйони. Вадим Буряковський вклав у дружину немаленькі гроші, аж поки вона не потрапила в шоу-бізнес і не почала сама заробляти на концертах.

Оля Полякова не приховує, в якийсь момент вони з чоловіком помінялись місцями. Через економічну кризу Вадим втратив значну частину свого доходу, тож зараз Полякова заробляє більше свого чоловіка і в більшій мірі утримує сім’ю.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка

Варто відзначити, що Вадим Буряковський уникає публічності. За майже 20 років шлюбу з зіркою він жодного разу не з’явився з нею на світських тусовках і не фотографується для соціальних мереж дружини.

До слова, не так давно в Мережі ходили чутки, що Полякова розлучається з чоловіком. Їх спровокувала сама співачка, коли в Ютуб-програмі “Дорослі дівчата” зізналася, що вже давно не спить з чоловіком в одному ліжку і не розлучається з ним, бо не хоче ділити майно. Втім, згодом сама Полякова спростувала ці чутки і запевнила, що кохає чоловіка і не має наміру від нього йти.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.