Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре: відрослі корені і розпатлана вітром зачіска

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко в кадрі завжди виглядає бездоганно. Але зірка також не приховує, що в реальному житті вона цілком звичайна жінка.

Телеведуча Марічка Падалко відрізняється своїм жіночним стилем та ідеальною зачіскою. Їй у цьому допомагають стилісти і візажисти 1+1. Своє стильне боб-каре журналістка укладає з об’ємом біля коренів, макіяжем підкреслює очі, а нарядами знає, як виділити свої форми і приховати недоліки. Такою вона виходить в ефіри новин ТСН.

Маричка Падалко
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко показала, як виглядає в реальному житті, коли нею не займаються стилісти каналу. Телеведуча зараз в Чехії і там вітряна погода, яка так підняла її волосся, що при такому освітленні відкрила огляд на сиве непофарбоване коріння. Також зірка постала без макіяжу і розповіла про ефір, який готується провести в Празі:

Всім привіт з Праги. Ми готуємося завтра звідси провести прямий ефір, завтра тут буде інавгурація нового президента, але для нас це привід згадати, наскільки Чехія для нас стала близькою країною, скільки тут наших переселенців і як нам зокрема іде звідси військова допомога

Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

Нагадаємо, Марічка Падалко стала першою журналісткою, яка вийшла в прямий ефір 24 лютого 2022 року і не стала тікати з України, щоб тримати інформаційний фронт. Зірка провела коханого чоловіка Єгора Соболєва на службу, він давно готувався до цього і прийняв тверде рішення захищати Україну, хоча сам народився в росії. Ведуча дуже пишається чоловіком та дуже за нього хвилюється.

Маричка Падалко, муж которой на войне, откровенно рассказала о своем диагнозе
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

Діти зіркової пари перші місяці провели на Західній Україні з бабусею і дідусем, зараз з Марічкою в Києві тільки старший син, а доньки знаходяться в Чехії і телеведуча на декілька днів приїхала в цю країну по роботі та провідати спадкоємиць.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.