Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня: “Як приємно”

8 березня чоловіки задарювали своїх коханих жінок подарунками і букетами квітів. Відома українська співачка Наталія Могилевська теж не залишилася без уваги свого коханого чоловіка.

Наталія Могилевська, яка не так давно зізналася, що має коханого чоловіка, похвалилася подарунком на 8 березня в своєму Інстаграм-блозі. Так, Наталія оприлюднила фото з розкішного готелю в центрі Києва, вигляд з якого відкривається на Софіївський собор. Співачка позувала у халаті з розкішним букетом троянд. Схоже, її коханий чоловік влаштував для неї справжній сюрприз, але артистка не вдавалася у подробиці. Наталія лише зізналася, що їй дуже приємно відчувати себе жінкою.

Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня
Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня

День закінчується приємними сюрпризами. Як приємно почуватися жінкою…

, – підписала фото Наталія Могилевська.

Що відомо про нового бойфренда Могилевської

Співачка поки що приховує свого коханого, але вже неодноразово розповідала про нього в інтерв’ю. Так, за словами Наталії, її коханий старший за неї. Він родом з України, але багато років прожив в США, де будував бізнес. Після початку повномасштабної війни в Україні, чоловік повернувся на Батьківщину і почав волонтерити. Так трапилось, що вони з Могилевською волонтерили в одній команді, так вони і зблизились. Співачка зізнається, що зараз вона закохана і дуже щаслива. В недавньому інтерв’ю Соломії Вітвіцькій Могилевська Могилевська розсекретила ім’я свого коханого. Виявляється, його звати Валентин. Також співачка розповіла, що наразі живе разом з коханим в одній квартирі. Також Могилевська з захопленням розповіла, що її Валентин – дуже мужній чоловік, її захисник.

Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну.

, – зізнається Могилевська.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.