Як виглядала 75-річна Ніна Матвієнко в молодості: Тоня Матвієнко знайшла ексклюзивне фото 50-річної давнини

В цьому році українській співачці Ніні Матвієнко виповниться 76 років. В це важко повірити, адже жінка виглядає молодше свого віку. Як же виглядала Ніна Митрофанівна в молоді роки?

Ніна Матвієнко – українська артистка, яка відома публіці своїм ніжним і водночас сильним голосом. Співачці зараз 75 років. Звісно, час вплинув на її зовнішність, втім вона виглядає дуже достойно на свої роки.

Мало хто пам’ятає, як виглядала Ніна Митрофанівна в молодості, а вона була справжньою красунею. Довге волосся, струнка талія і красиві риси обличчя – саме так виглядала Ніна Матвієнко.

Як виглядала 75-річна Ніна Матвієнко в молодості
Як виглядала 75-річна Ніна Матвієнко в молодості

На відміну від своїх колег по сцені Софії Ротару і Алли Пугачової Ніна Митрофанівна ніколи не робила жодних пластичних операцій  і косметологічних процедур для омолодження. Співачка не боїться свого віку і не прагне виглядати молодшою, ніж є насправді. При цьому Ніна Матвієнко не приховує, що має свій рецепт краси і молодості. Жінка вважає, що на старіння шкіри впливають емоції, тож вона старається не нервувати та не накопичувати в собі образи. Також Ніна слідкує за своїм харчуванням. Співачка намагається їсти якомога більше “живої” їжі: овочі, фрукти, горіхи, насіння. В одному з інтерв’ю Ніна Митрофанівна розповіла, що їсть багато зелені і постійно готує собі овочеві салати, які заправляє олією.

Ніна Матвієнко розповіла, як насправді починала свій творчий шлях
Ніна Матвієнко

Варто відзначити, що донька Ніни Матвієнко Тоня перейняла гени матері і теж дуже повільно старіє. Жінці зараз 41 рік, а на її  обличчі практично немає зморшок та інших вікових змін. Тоня Матвієнко час від часу публікує в соціальних мережах спільні знімки з зірковою мамою і хвалиться її красою.

Ніна і Тоня Матвієнко наживо виконали українську народну пісню
Ніна і Тоня Матвієнко

Схоже, що Ніна Митрофанівна зовсім не старіє, тому вона — справжній приклад зрілої жіночої вроди.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.