60-річну Людмилу Артем’єву зараз би до “Сватів” не взяли: зірці можна довірити хіба що роль Баби-Яги

Людмила Артем'єва відома телеглядачам по серіалам "Свати", "Таксистка" та багатьом іншим. Актриса завжди виглядала ідеально. Та час минає, і ось уже в 60-річній жінці практично не можна впізнати професорську дружину Ольгу Ковальову.

Були часи, коли українців неможливо було відтягнути від телевізора, бо там показували черговий сезон “Сватів”. Людмилі Артем’євій дісталася роль дружини професора Ольги Ковальової. Вона завжди інтелігентно закочувала очі, споглядаючи за дивацтвами простої сім’ї Бутків.

Зірки Сватів у першому складі

Але в 7 сезоні, де йшлося про молодість головних героїв, глядачі актриси вже не побачили. З цим сезоном сталася справжня катавасія. Частина 7 сезону знімалася 2017-го в Білорусі. Далі знімальна група збиралася передислокуватися до Грузії, але цього так і не сталося. У 2020 році дійшла черга до Молдови.

Ходили чутки, що Артем’єва посварилася з продюсерами через гроші. Та згодом вона сама пояснила, що знімання розтягнулися в часі, і жінка знайшла іншу роботу, яку не змогла суміщати зі “Сватами”.

60-річну Людмилу Артем’єву неможливо впізнати

Тепер пані Людмила, напевно, сто разів пошкодувала про такий вчинок, адже у 60 років залишилася біля розбитого корита. У нові проєкти її не запрошують, тож коштів не вистачає на оплату комірного й іпотеки.

Зрідка Людмилу Артем’єву все ж запрошують зніматися

Артем’єва поскаржилася підписникам власної сторінки, що тепер не може купувати речі, які сподобалися, а ретельно планує закупи, обираючи тільки найнеобхідніше з одягу чи взуття. Хотіла підзаробити на крипті, та без досвіду й розуміння основ віртуальних грошей втратила навіть те, що було.

Шанувальники актриси з розумінням кивають головами, але допомогти навряд чи зможуть, бо й самі ледве зводять кінці з кінцями. Та і зовнішній вигляд Людмили Вікторівни вже нікого не надихає – жінка перетворилася на старезну бабцю. Навіть не дивує, що зірці можуть нині запропонувати хіба що роль Баби Яги.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?