За і проти гостьових шлюбів: в Ірини Білик, Лізи Боярської, Петра Красилова два з трьох вийшли невдалими

Важко собі уявити, що члени однієї родини можуть мешкати поокремо. Але зірки надають нам приклади гостьових шлюбів – вдалих і не дуже. Розберімося, як це відбувається, і чи тривалі подібні стосунки?

Ірина Білик

Про те, що співачка вийшла заміж, загал дізнався, коли родина поповнилася синочком Табризом. От тоді й спливло ім’я чергового чоловіка зірки – азербайджанець, що мешкає в москві, на ім’я Аслан. Пара так і не з’їхалася, попри появу дитини. Кожен із подружжя залишився жити у своєму місті.

Гостьовий шлюб Ірини Білик з Асланом Ахмадовим протримався 6 років

Зрідка Ахмадов навідувався у Київ, відвідував дружину з сином, а потім знову повертався туди, де на нього чекала робота. Хлопчика Білик сама не народжувала. Лікарі попередили, що можуть бути наслідки, подібні до історії з Жанною Фріске, тому цю справу довірили сурогатній матері. За 6 років гостьовий шлюб розпався, так і не встигнувши переродитися у справжній.

Ліза Боярська

Через те, що актриса з чоловіком Максом Матвєєвим мешкають у різних містах, постійно мусуються чутки про їхнє розлучення. За цей час пара встигла нажити двох синів, тож злим язикам уже слід замовкнути.

Ліза Боярська з Максом Матвєєвим 13 років щасливо живуть на два міста

Ліза працює у театрі в Санкт-Петербурзі, Макс постійно зайнятий на зніманнях у москві. Але обоє щасливі рідкими зустрічами. Їхній шлюб триває вже 13 років. Родина перебралася жити в нову оселю в Пітері, але від цього чоловік не став рідше їздити до столиці. Коли перебували на самоізоляції, страшенно раділи, що видався момент побути разом трішки більше, ніж зазвичай.

Петро Красилов

Шлюб зірки “Не народися вродливою” навпаки не витримав випробування відстанню. Подружжя прожило разом 16 років, три з яких Ірина Шебеко провела в Лос-Анджелесі.

Петро Красилов прожив з Іриною Шебеко 16 років

Жінка разом із донькою подалася за океан, щоб вивчитися на фотографа. З чоловіком бачилися виключно під час канікул. А у 2021 році всі були ошелешені новиною, що подружжя розлучилося.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.