Леді у французькому береті: молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним (ФОТО)

Українська блогерка і дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показала підписникам цікаве фото в модному образі.

Катя Репяхова в шлюбі з Віктором Павліком почала активно розвивати свій Інстаграм-блог, в якому побільшало підписників, тому що багатьом цікаво, як живуть зірки. Для дівчини це перший шлюб, а співак вже вчетверте намагається створити міцну сім’ю.

Катерина дуже активна в Мережі і знає, як працювати з аудиторією. Нещодавно вона створила додаткову сторінку, на якій займається благодійними справами. Репяхова розпродає речі зі свого гардеробу та перераховує гроші для тварин з притулків. Все, що блогерка пропонує купити вона міряє і показує підписникам.

Один з найцікавіших образів – джинси, светр з сорочкою і французький берет. Демонструючи його, Катя засвітила свій живіт, піднявши светр, а також розсекретила свої параметри фігури – у неї зріст 170 сантиметрів, а обхват стегон 90 сантиметрів. Здебільшого Репяхова носить розмір М.

Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним
Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним

Нещодавно дружина Віктора Павліка також продала свій автомобіль та зізналась, що це було для неї емоційно важко, тому що вона багато їздить за кермом і з цією машиною пов’язано багато чудових спогадів. Але скоро Репяхова отримає нове авто, на яке частково довелось взяти кредит.

Нагадаємо, Віктор Павлік закохався в Катю, будучи одруженим з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Їх відносини були далекі від ідеальних, а нові почуття вдихнули в нього нове життя.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним

Після розлучення артист одружився на Репяховій, через рік після цього у зіркової пари з’явився синочок Михасик. Материнство надихнуло Катерину створити власний бренд дитячого одягу, який став ще одним джерелом доходів і їх сім’ї.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.