Жовта сукенка і патріотичні косички: Alyosha вперше показала маленьку доньку від Тараса Тополі

Зіркове подружжя Тарас Тополя і співачка Альоша – багатодітні батьки. Вони мають двох синів та маленьку донечку, обличчя якої ще жодного разу не показували на публіку.

Тараса Тополю і співачку Альошу називають однією із найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Разом вони вже 10 років і за цей час встигли тричі стати батьками. Так, у 2013 році у них народився первісток Роман. Ще через 2 роки на світ появився син Марк. Подружжя дуже хотіли донечку, тож наважились і на третю вагітність. У 2020 році з’явилася на світ довгоочікувана донечка, яку назвали Марією.

Як виглядають діти Тараса Тополі і Альоші

Тарас Тополя і Альоша рідко висвітлюють в Мережі своє особисте життя, тож фото їхніх дітей не часто можна побачити. Якщо старших синів подружжя не приховують від публіки, то обличчя 2-річної Марії вони ще жодного разу не показували.

Так, нещодавно Альоша у своєму Інстаграм-блозі оприлюднила фото донечки і на цей раз теж приховала її обличчя. Маленьку Марію сфотографували зі спини. Дівчинка дивилася у вікно. Донька Альоші і Тараса була одягнена у жовту сукню, а її волосся було заплетене у дві косички і зв’язане жовтим та синім бантиком.

Alyosha вперше показала маленьку доньку від Тараса Тополі
Alyosha вперше показала маленьку доньку від Тараса Тополі

Марія Тарасівна – жовто-блакитна красуня

, – прокоментував фото Тарас Тополя.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що дівчинка росте справжньою українкою.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Красуня наша, Україночка”;
  • “Милота”;
  • “Вау, як швидко малеча виросла”;
  • “Сама ніжність, красунечка”;
  • “Україночка”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Альоша з дітьми виїхали до США, там проживають батьки Тараса Тополі. А ось сам артист вирішив іти воювати і захищати свою Батьківщину на полі бою.

Альоша в недавньому інтерв’ю зізналася, що вже звикла до життя в Америці, але дуже хоче повернутися в Україну до чоловіка та рідного дому.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.