Не українська красуня: при вигляді дружини-іноземки Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко вже 18 років щасливий у шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік. Як вона виглядає – далі в матеріалі.

Андрій Шевченко – один із найвідоміших спортсменів України. Однак в цій статті мова піде не про кар’єру футболіста, а його особисте життя.

Андрій Шевченко – зразковий чоловік і багатодітний турботливий татко. Одружився спортсмен у 2004 році на американській моделі родом із Польщі Крістен Пазік.

Він – володар “Золотого м’яча”, найкращий бомбардир в історії української футбольної збірної та один із найрезультативніших гравців Ліги чемпіонів. Вона – улюблениця фотокамер та відома американська світська левиця. Дві людини із різних світів зустрілися, покохали один одного і змогли створити міцний союз, який пройшов перевірку часом.

Як виглядає дружина футболіста Андрія Шевченка, яка народила йому чотирьох синів
Як виглядає дружина футболіста Андрія Шевченка, яка народила йому чотирьох синів

Андрій і Крістен познайомилися на вечірці відомого дизайнера Джорджіо Армані і вже через 2 роки зіграли весілля у Вашингтоні.

Андрій і Крістей виховують чотирьох дітей: син Джордан (18 років), син Крістіан (16 років), син Олександр (10 років), син Райдер-Габріель (8 років).

Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка
Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка

Андрій Шевченко з сім’єю вже 15 років живуть у Лондоні. Там діти ходять до школи, старші вже навчаються у вищих навчальних закладах. А другий син Шевченка Крістіан  займається футболом в академії лондонського “Челсі”.

Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка
Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка

Хоч Андрій Шевченко на постійній основі живе у Лондоні, він часто приїжджає в Україну. Тут у нього є й власна нерухомість. Спортсмен запевняє, що його дружина і діти часто навідують його Батьківщину. Відомо, що у Лондоні сім’я Шевченка живе у просторому особняку, а ось в Україні у них є квартира в Києві.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.