Леонід Агутін вперше показав дорослу дочку від першого шлюбу до Анжеліки Варум: “Старшенька моя”

Відомий російський співак Леонід Агутін давно в шлюбі з Анжелікою Варум, з якою вони виховали спільну дочку. Також у артиста є спадкоємиця від іншої жінки.

В студентські роки Агутін одружився на Світлані Білих, з якою прожив 5 років разом. В 1994 році на фестивалі в Парижі співак познайомився з балериною Марією Воробйовою, між ними закрутився роман. В цивільному шлюбі у них в 1997 році народилась дочка Поліна, зараз вони живе у Франції.

Леонід Агутін не обділяє увагою Поліну, не зважаючи на розлучення з її мамою. В дитинстві вони бачились рідко, але зараз це змінилось і вони бачаться набагато частіше.

12 березня старшій спадкоємиці артиста був день народження. В своєму Інстаграм-блозі він зворушливо привітав дочку і показав її фото:

Старшенька моя, розумниця і татова гордість! Ниточка, яка нас зв’язує міцна. Вона не рветься і не плутається по дорозі, тому що душі наші споріднені. я тебе люблю, донечка, і вітаю нас всіх з твоїм Днем Народження! Бажаю тобі мира і добра, любові і щастя! І вже дуже серйозно чекаю онука, ну або онучку

, – написав Агутін.

Користувачі Мережі відмітили, що Поліна виросла дуже гарною і схожою на батька, з такою зовнішністю йому недовго доведеться чекати на онуків. Дівчині виповнилось 26 років.

Нагадаємо, найвідоміші романтичні стосунки Леоніда Агутіна – його шлюб з Анжелікою Варум. Зірки зустрічались декілька років перш ніж узаконити відносини в 2000 році і зіграти весілля в романтичній Венеції.

Леонід Агутін і Анжеліка Варум з донькою
Леонід Агутін і Анжеліка Варум з донькою

Пара нерозлучна в житті і на сцені. У них є спільні альбоми і дуетні пісні, які стали хітами, але найголовніша їх гордість це донька. Єлизавета-Марія Варум-Агутіна живе в Сполучених Штатах Америки і виступає з власною рок-групою Without Gravity. Дівчина знайшла легко спільну мову з сестрою Поліною.

Дві доньки Леоніда Агутіна
Дві доньки Леоніда Агутіна

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!