Крупним планом: як виглядає найбагатша співачка Камалія без макіяжу і фотошопу – роки беруть своє (Фото)

Українська співачка Камалія завжди з'являється на публіці з яскравим макіяжем, зачіскою та у дорогому, стильному вбранні. А як же 45-річна артистка виглядає вдома, поза сценою та камерами?

У 2008 році найбагатша співачка України Камалія отримала звання “Місіс світу” Артистка обійшла конкурсанток з 40 країн світу і забрала омріяну корону. Тоді Камалії було 30 років. Вона була розкішною блондинкою з тонкою талією, довгими ногами і яскравою посмішкою. Безумовно, співачка отримала корону цілком заслужено.

Камалія на конкурсі Місіс світу 2008
Камалія на конкурсі Місіс світу 2008

З того часу пройшло вже 15 років, зараз Камалії 45. Звісно, роки не найкращим чином впливають на жіночу красу. Це не оминуло і співачку. Вона вже не така струнка, а її шкіра вже не така ідеальна, як раніше. Втім, у свої 45 років співачка виглядає розкішно.

Як виглядає Камалія без макіяжу
Як виглядає Камалія без макіяжу

Варто відзначити, що співачка завжди з’являється на людях “при повному параді”. В неї завжди гарно укладене волосся, зроблений макіяж, а її одяг завжди виглядає розкішно.

При цьому Камалія не соромиться показати себе і у звичайному, домашньому вигляді. Рідко, але все ж співачка публікує фото, де вона позує без макіяжу та зачіски, в простому, домашньому одязі.

Так, в Мережі можна знайти знімок, де Камалія позує на своєму власному городі. Співачка позує без краплі макіяжу на обличчі. Волосся вона зібрала в хвіст, а в руках тримає тазик з томатами.

Камалия без макияжа
Як виглядає Камалія без макіяжу

На іншому фото, яке потрапило в Мережу, Камалія позує у лісі, де збирає гриби. Співачка одягнена в спортивний костюм, її волосся зв’язане, а на обличі нема макіяжу.

Камалія показала своє фото без макіяжу та фотошопу
Камалія показала своє фото без макіяжу та фотошопу

На третьому фото, де можна розгледіти Камалію без макіяжу, вона позує поряд з чоловіком похилого віку.

Як виглядає Камалія без макіяжу
Як виглядає Камалія без макіяжу

Варто відзначити, що Камалія має дуже привабливий вигляд навіть без гриму. Співачка доглядає за своєю шкірою і регулярно ходить до косметолога, що і дало свій результат.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.