Не українська красуня: при вигляді дружини-іноземки Валерія Меладзе у вас відніме дар мови

Відомий співак грузинського походження Валерій Меладзе був одружений двічі та має 6 дітей. Як виглядає теперішня дружина артиста – дивіться далі в матеріалі.

Валерій Меладзе – відомий співак, який славиться не лише своєю творчістю, а й бурхливим особистим життям. Зі своєю першою дружиною Іриною Валерій прожив у шлюбі 22 роки, при цьому майже 10 років із них чоловік жив на 2 сім’ї. Зараз уже не секрет, що Меладзе багато років зраджував своїй дружині Ірині з російською співачкою Альбіною Джанабаєвою. Лише через 10 років таємних стосунків Меладзе і Джанабаєва одружилися. Саме Альбіна є другою дружиною артиста, яка подарувала йому 2 синів поза шлюбом та у 2021 році народила донечку, зробивши Меладзе вшосте батьком у віці 55 років.

Валерія Меладзе і Альбіну Джанабаєву виганяють з росії за підтримку України
Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва

Скільки насправді разом Джанабаєва і Меладзе

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва познайомилися ще задовго до того, як дівчина стала співати у “Віа Грі”. Спершу молода виконавиця пройшла відбір і стала бек-вокалісткою вже відомого артиста Валерія Меладзе. За кілька місяців роботи з Альбіною, Меладзе у неї закохався і між ними закрутився бурхливий роман. Закохані приховували стосунки від всіх, адже Валерій був одружений і не збирався розлучатися з Іриною навіть тоді, коли у 2004 році Джанабаєва народила йому сина.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці
Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці

10 років Меладзе жив на 2 сім’ї і хоча сама Ірина Меладзе знала, що у її чоловіка є коханка, на публіку вона грала щасливу дружину. У 2011 році Меладзе все ж розлучився з першою дружиною, а у 2014 році, коли Джанабаєва завагітніла вдруге, вони таємно одружилися. Лише у 2018 році Джанабаєва і Меладзе почали з’являтися на публіці разом, як подружня пара і давати інтерв’ю. У 2021 році подружжя зважилося на ще одну дитину, хоча обидва вже були не молоді: Альбіні було 41 рік, а Валерію – 55. У зіркового подружжя народилася донечка, яку назвали Агатою.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.