Всі четверо – копія батька: Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Один із найвідоміших українських спортсменів Андрій Шевченко має велику сім'ю. Футболіст у шлюбі з американською моделлю став батьком чотирьох синів.

Андрій Шевченко – один з найвідоміших українських футболістів, про якого знають у всьому світі. Чоловік не лише побудував успішну спортивну кар’єру, а й зміг побудувати міцну сім’ю. Андрій вже 19 років щасливий в шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік. Подружжя виховують чотирьох синів.

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Як виглядають дружина та діти Андрія Шевченка

Зі своєю майбутньою дружиною Андрій Шевченко познайомився у Мілані на вечірці відомого модельєра Джорджіо Армані. Вже через 2 роки закохані зіграли скромне весілля у Вашингтоні, а реєстрація шлюбу проходила на полі для гольфу. В тому ж році Крістен зробила Андрія Батьком: у них народився первісток, якого назвали Джорданом. Зараз хлопцю вже 18 років. Загалом у шлюбі Крістен і Андрія народилося четверо синів: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габріель (8 років).

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Цікаво, що лише один із синів Шевченка на даний момент вирішив пов’язати свою долю з футболом. Так, 16-річний Крістіан займається футболом в академії лондонського “Челсі”.

До слова, Андрій Шевченко з сім’єю вже 15 років живуть у Лондоні, там у них є просторий особняк. При цьому футболіст не забуває про Батьківщину. Він часто приїжджає в Україну, де у нього теж є нерухомість.

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

З початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко активно допомагає своїй Батьківщині. Так, чоловік бере участь в благодійних проєктах, які направлені на допомогу постраждалих у війні українців. Свою маму та сестру Шевченко вивіз з України ще на початку повномасштабного вторгнення. Втім, вони збираються повернутися додому, як тільки там буде безпечно.

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!