Не українська красуня: при вигляді дружини-іноземки Олександра Усика у вас відніме дар мови

Відомий український боксер Олександр Усик зумів не лише побудувати успішну спортивну кар'єру, а й створити міцну сім'ю. Як виглядає дружина боксера, дивіться далі в матеріалі.

Ім’я Олександра Усика зараз у всіх на слуху. В серпні 2022 року боксер здобув перемогу у бої-реванші із Ентоні Джошуа. Це був запеклий бій між двома дуже сильними боксерами, в результаті якого перемогу отримав українець Усик. Цікаво, що на ринг Олександр вийшов в шортах з українською символікою, а на поясі великими буквами було написано ім’я Катерина. Саме так звати дружину Усика, про кохання до якої він не втомлюється говорити.

Усик победил в бое-реванше с Джошуа
Усик вийшов на ринг у шортах з написом Катерина

Що відомо про дружину Олександра Усика

Зі своєю майбутньою дружиною Олександр Усик познайомився ще в школі. Катерина Хмелевська родом з росії, але з дитинства жила у Сімферополі. А ось Усик, хоч і народився в Криму, але в дитинстві жив на батьківщині матері в Чернігівській області. Лише у старших класах хлопець переїхав у Сімферополь, де і зустрів у своїй новій школі ту саму Катерину. Олександр одразу закохався у темноволосу красуню, а ось вона спершу крутила носом. Втім, хлопець все ж “витягнув” на побачення Катерину і розтопив її серце.

Як виглядає дружина Олександра Усика

Після закінчення школи закохані декілька років прожили разом і у 2009, коли обом було по 22 роки, зіграли весілля.

Як виглядає дружина Олександра Усика

У шлюбі у пари народилося троє дітей – донька Ліза, сини Кирило та Михайло.

Як виглядають дружина та діти Олександра Усика

До 2014 року подружжя жило у Сімферополі, втім після анексії Криму вони прийняли рішення переїхати. Подружжя придбали красивий двоповерховий будинок з басейном та садом на Київщині у місті Ворзель.

Як виглядає дружина Олександра Усика

Поки Олександр Усик завойовує чергові спортивні нагороди, його дружина займається вихованням дітей та створює затишок вдома. Боксер дуже часто розповідає в інтерв’ю, як сильно кохає свою дружину. За 12 років шлюбу вогонь між ними не згас.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.