Володимир Кличко показав рідкісне фото 8-річної красуні-донечки від американської акторки: дуже схожа на тата

Відомий український боксер Володимир Кличко зміг побудувати приголомшливу спортивну кар'єру, але не зміг створити щасливу сім'ю. Зараз Кличко являється батьком-одинаком і самотужки виховує 8-річну донечку.

Володимир Кличко намагався побудувати сім’ю з американською акторкою Гейден Панеттьєр. У 2013 році вони заручилися і виглядали дуже щасливою, закоханою парою. Цікаво, що Володимир і Гайден разом виглядали дуже колоритно. Акторка дуже тендітна і має невисокий зріст, тож Кличко на її фоні виглядав дуже кремезним і вдвічі більшим за кохану.

Володимир Кличко і Гейден Панеттьєр

У 2014 році Володимир Кличко і Гайден Панеттьєр стали батьками. У них народилася дівчинка, яку назвали цікавим подвійним іменем Кая-Євдокія. Вродою дівчинка вдалася в красуню мама-акторку. Вже з дитинства Кая-Євдокія росла тендітною дівчинкою з білявими кучериками.

Володимир Кличко з колишньою нареченою і донькою

Народження дитини не зміцнило союз Кличка і Панеттєр. У 2018 році акторка вирішила розірвати ці стосунки і піти з сім’ї, залишивши 4-річну доньку на батька. Ні Гайден, ні Володимир не коментували свій розрив, втім подейкують, що акторка після народження дитини стикнулася з депресією. Знаменитість, яка звикла до світського життя і постійних зйомок, не могла прийняти те, що її життя змінилося. Крім того, через вагітність вона набрала зайві кілограми і вважала це критичним. Про те, це було не єдиною причиною її розставання з Кличком. В одному з інтерв’ю Гайден Панеттьєр розповіла, чому вирішила віддати доньку на виховання батьку. Так, акторка зізналася, що має алкогольну залежність і напередодні розлучення вона 8 місяців провела у реабілітаційному центрі.

 Я хотіла бути для неї гарною мамою і іноді це означає відпустити

, – розповіла голлівудська акторка в інтерв’ю.

Відомо, що зараз Володимир Кличко з донькою проживають в Україні. Боксер не звик виставляти своє особисте життя на показ, тому в Мережі він практично не публікує фото 8-річної Каї-Євдокії. В Мережі є всього декілька знімків маленької красуні.

Володимир Кличко з донькою на святі
Володимир Кличко показав рідкісне фото 8-річної красуні-донечки від американської акторки
Володимир Кличко показав рідкісне фото 8-річної красуні-донечки від американської акторки

Сама Гайден Панеттьєр зізналася, що зараз рідко бачить доньку. Втім, ще до війни в Україні вона декілька разів на рік приїжджала до доньки і проводила з нею час.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.