Наталія Мосейчук показала наймолодшого журналіста України: “Хлопцю 12 років і він вже зробив 120 інтерв’ю”

Відома українська журналістка Наталія Мосейчук вирішила познайомити шанувальників зі своїм колегою – журналістом, різниця у віці з яким у неї складає 37 років

Наталія Мосейчук – одна з найвідоміших журналісток України. Знаменитість вже давно завоювала прихильність глядачів і здобула власну авдиторію. Тепер зірка ТСН вирішила познайомити шанувальників зі своїм колегою. Щоправда, це знайомство виявилось особливо цікавим, оскільки хлопець, який вже почав професійно займатись журналістикою, відсвяткував лише 12-й день народження.

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографію з наймолодшим журналістом країни, на ім’я Кирило Передрій. Наталія Мосейчук зазначила, що попри те, що початок повномасштабної війни забрав у хлопця дитинство, він не зневірився і знайшов призвання у журналістиці.

Наталія Мосейчук показала фотографію з наймолодшим журналістом України
Наталія Мосейчук показала фотографію з наймолодшим журналістом України

Ранкова зустріч. Кирило Передрій з Покровська. Працюємо з ним на одному інформаційному фронті. Він – наймолодший журналіст України. Хлопцю 12 років і він вже зробив 120 інтерв’ю. В нього вкрали дитинство, а Кирило натомість почав вивчати журналістику і створювати якісний україномовний контент. Такий його внесок у нашу Перемогу

– залишила в описі до нової публікації Наталія Мосейчук.

Зірка українського телебачення зазначила, що вона дуже пишається молодим поколінням. У коментарях до нового допису знаменитості шанувальники погодились з Наталією Мосейчук, а також додали, що спершу здалось, ніби Кирило Передрій – син журналістки.

До слова, зустріч з Наталією Мосейчук не стала для наймолодшого журналіста України першою знаковою зустріччю. Раніше, наприклад, Кирило Передрій бачився і з Єгором Гордєєвим, і з Оленою Квіткою, і з Костянтином Грубичем, і з багатьма іншими відомими українцями.

Наймолодший журналіст України Кирило Передрій зустрічався з багатьма відомими українцями
Наймолодший журналіст України Кирило Передрій зустрічався з багатьма відомими українцями

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.