Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку: “Ми не можемо продерти очі”

Відома українська співачка Оля Цибульська показала в своєму Інстаграм-блозі, з ким прокинулась в одному ліжку і ледь змусила себе встати на ноги.

Оля Цибульська дуже активна в Мережі, у неї є Інстаграм-блог з більш ніж 800 тисячами підписників. Співачку полюбили за її відкритість, відвертість, чесність і почуття гумору. Вона часто дає фанатам можливість задати їй питання і відповідає на них, випускає кумедні відео та показує моменти з особистого життя.

На цей раз Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в ліжку – це її син Нестор. На знімку хлопчик ще дрімає, а зіркова мама сонна дивиться у камеру.

Добрий ранок. Ми не можемо продерти очі

, – написала Оля.

Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку
Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку

Свого сина Оля Цибульська народила від чоловіка-бізнесмена Сергія. Довгий час він залишався в тіні дружини, тому що так хотів, він не любить публічності, не любить фотографуватися. Співачка з повагою ставиться до особистого вибору і простору коханого, вона не хоче, щоб її професія була для нього зоною дискомфорту. Але все змінила війна в країні. Зіркове подружжя вирішило, що зараз немає сенсу ховатися від камер, бо це виглядає по-дитячому.

З Сергієм Оля Цибульська разом понад 20 років. Вони познайомились ще в школі, між ними рік різниці у віці. З кожним роком кохання тільки міцнішає, не зважаючи на всі випробування, які їм довелось перенести.

Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку
Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку

Чоловік знаменитості займається сімейним бізнесом, пов’язаним з молочною продукцією. До того як розсекретити свого чоловіка співачку підозрювали в романі з колегою по сцені Дзідзьо. Її також називали винною в його розлученні з екс-дружиною Славією. Насправді Цибульська і Дзідзьо куми, а не коханці.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.