Зірки з Вінничини Віктор Бронюк, Павло Зібров, Оля Полякова: непростий шлях до успіху і всенародної любові

Вінничина багата на таланти. Саме там народилися народний артист Павло Зібров, лідер гурту ТіК Віктор Бронюк і суперблондинка всіх часів Оля Полякова.

Павло Зібров

Народний артист України народився в Немирівському районі на Вінниччині. Зростав у селі Червоному. Тато співака – болгарин, а мама – українка. Батьки були дуже музикальними. Мама-вчителька грала на гітарі, татусь підігрував дружині на балалайці, старший брат Володя розтягував міхи баяна. Маленькому Павлику довіряли бубон і свистульки.

Куточок Павла Зіброва у музеї Немирова

Мешканці Немирова вшанували талановитого земляка експозицією в музеї. Павлу мистецький куточок на його честь зі здобутками й історією його життя припав до вподоби.

Оля Полякова

Зірка народилася у Вінниці в родині дипломата і лікарки-педіатра. Дівчина навчалася в музичній школі. У дитинстві Оля кілька разів знімалася у кіножурналі “Єралаш”. Продовжила навчання в музучилищі обласного центру, опановуючи хорове диригування. Отримала червоний диплом.

Оля Полякова народилася у Вінниці в родині дипломата

Є в арсеналі співачки ще й диплом від Поплавського. От тільки шлях на вершину шоубізнесу виявився доволі тернистим. Полякова практично розорила чоловіка, який виділяв кошти на кліпи коханої дружини, але безрезультатно, тому змінила кілька продюсерів. Довгоочікувана слава знайшла знаменитість у 30 років, коли вона перетворилася на блондинку, вбралася в кокошник і заспівала пісню “Шльопки”.

Віктор Бронюк

Далеко не відразу здобув популярність і уродженець Хмільницького району Вінницької області. Довгий час Віктор, маючи вищу педагогічну освіту, працював у мерії обласного центру.

Віктор Бронюк почав співати не відразу

Бронюку минуло 26 років, коли він задумав створення гурту “Тверезість і Культура”. Коли в місті відбувся концерт “Таліта Кум”, ТіК виступив у гурту на розігріві і порвав зал. Відтоді Віктор залишив чиновницьку роботу й занурився у світ музики по-справжньому.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.