Настя Коротка народила дитину в Америці, допоки глава родини Бєдняков перебуває в Україні: кохання на відстані

Настя Коротких відверто розповіла Славі Дьоміну про своє американське життя. Особливо щемливими вийшли рядки про вимушену розлуку з чоловіком і батьком двох її дітей Андрієм Бєдняковим.

Триклята війна розлучила родину. Андрій залишився в Україні, а вагітна Настя зі старшою донькою поїхала до Америки. Тож друга дитина подружжя народилася вже за океаном. Хлопчика назвали Остапом, хоча був іще один варіант імені – Назар.

Так виглядала щаслива родина до російського вторгнення

Андрій з Настею тяжко переживають вимушену розлуку. Чоловік щодня уранці обов’язково телефонує доньці Ксені, цікавлячись планами на день. Дружина ж не лягає спати, допоки не відправить чоловіку фото і відео, зроблені протягом дня. Тож татусь завжди в курсі, чим займається і як підростає маленький нащадок.

Сліз більше не залишилося. Намагаються жартувати. Настя запропонувала чоловіку завести кішечку, допоки вдома тихо і самотньо без дружини й дітей. Знаходячись довгий час на відстані, чоловік і дружина на деякі речі стали дивитися по-іншому. Відбулася переоцінка в стосунках, і обоє стали цінувати сім’ю ще більше.

Старша донька Ксеня з молодшим братиком Остапом

Життя в Америці не з дешевих. Квартира обходиться Короткій понад 4 тисячі доларів на місяць. Не менше 2 тисяч витрачає на харчування. Заробітки у шоубізі нині слабенькі. Подруга Насті повернулася у Харків, попри постійні бомбардування. Сказала, що більше не витримує без чоловіка.

Жінка теж, напевно б, зробила так, але відчуває відповідальність за дітей. Тому не повернеться до України, допоки там не стане безпечно. Коротка сама перейшла на українську мову і поступово заохочує до цього доньку. Але не давить на Ксеню, щоб через примус не викликати відразу. Перетворює все на гру – разом згадують, як це слово буде рідною мовою, читають книжки, загадують загадки.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.