Кароль, Камалія, Огнєвіч не завжди виходять на публіку з власним волоссям: користуються перуками (ФОТО)

Ми звикли думати, що перуки для виходу на сцену використовувала виключно Алла Пугачова. Та виявляється, й більш молоде покоління частенько долучається до штучного волосся. Серед таких Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Камалія.

Зіркам часто доводиться робити укладку й складні зачіски, то волосся може страждати від косметичних засобів. Тому й доводиться вряди-годи користатися перукою, щоб хоч трішки захистити власні локони від дії різноманітної хімії.

Використання перуки має чимало позитивних моментів. За допомогою цього атрибуту можна легко змінити колір і довжину волосся, підібравши його під загальний лук. Тож не дивно, якщо шатенка раптом стає блондинкою чи й взагалі застосовує якийсь яскравий кислотний колір.

Злата Огнєвіч

Співачка часто відверто спілкується з підписниками. Одного разу зізналася, що ретельно обирає для виходу не лише сукні, але й волосся. Звісно, вдома зірка цього не робить, а от під час виступу на сцені додає накладну шевелюру.

Був час, коли Злата невдало пофарбувалася, то понад рік лікувала ушкоджене волосся. А знімалася у кліпах, як завше, з гарною пишною зачіскою. Усе це завдяки спеціальній системі заміщення.

Тіна Кароль

Ця зірка не настільки відверта з фанами, тож ніколи й словом не прохопилася про використання перуки. Та шанувальники зірки уважно слідкують за її зовнішніми перевтіленнями, й можуть з упевненістю сказати – Тіна застосовує спеціальні накладки, щоб надати зачісці пишності й об’єму.

Тіна Кароль із власним волоссям і добавленим

Напевно, як і її колежанка по шоубізу, береже натуральну красу від застосування фарбників й іншої хімії.

Камалія

В побуті волосся Камалії не таке пишне, як на сцені

Не залишилася осторонь й дружина мільярдера. Якщо придивитися до зачіски співачки в повсякденному житті й порівняти з тією, з якою виходить на сцену, відразу стає зрозуміло – без перукозаміщення тут не минулося.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.