Діти Влада Ями, Тіни Кароль, Анатолія Анатоліча зростають за кордоном: чи сумують за Україною

Допоки дорослі дядьки міряються м'язами, влаштовуючи війни, страждають від їхніх дій не лише дорослі, але й діти. Зіркові батьки кинулися наввипередки рятувати малечу, вивозячи за кордон. Як почуваються нащадки знаменитостей вдалині від рідного дому?

Влад Яма

Хореограф обожнює свою дружину Лілію і сина Леона. Можна простежити за Інстаграмом, скільки часу дбайливий татусь проводить із сином. Щойно в Україні почалися активні бойові дії, Яма з сім’єю виїхав до Маямі.

Звісно, від ракетної небезпеки Влад родину вберіг, а от від ностальгії за батьківщиною – ні. Леону всього 7 років, але він теж сумує за Україною. Хлопчина стає на березі і задивляється у водну далечінь, ніби хоче побачити за обрієм рідне Запоріжжя.

Тіна Кароль

Син співачки відправився до Англії задовго до початку війни. Веніаміну нині 14 років. Мама не нахвалиться на успіхи своєї єдиної кровиночки. Торік улітку Огір-молодший закінчив навчання у середній школі, причому з усіх предметів отримав на екзаменах “відмінно”.

Син Тіни Кароль підріс і змужнів

Тепер підліток перейшов у старшу школу. Кароль доводиться платити за Repton Preparatory School майже 1 млн грн на рік. Тіна отримує такі гонорари, що може собі дозволити подібну розкіш. Навряд чи Веня піде по стопах мами. Швидше, займеться науковою діяльністю.

Анатолій Анатоліч

Цілий рік троє дітей шоумена разом із мамою Юлою перебували за кордоном. Родині довелося кілька днів сидіти в підвалі власного будинку у Вишгороді. Тож було вирішено евакуюватися до Франції. Татусь відвідував родину, коли виривався на благодійні концерти в Європу. Найменшому Нілу всього рік, тож переважну частину життя малюк провів за кордоном.

Та тепер було вирішено повернутися додому в повному складі. Щасливий татусь зафільмував емоції доньок, коли ті потрапили в рідний дім і врешті змогли обійняти улюблених собачок Айзу й Елю. Життя у Парижі було доволі комфортним, та все одно вдома краще, вирішили всі.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.