Потап відбив Ірину Горову в свого колеги: згодом проміняв її на іншу красуню Настю Каменських

Шанувальники Потапа і Насті Каменських щиро раділи, коли дізналися, що дуетна пара врешті одружилася. Нікому й на думку не спало поцікавитися, що сталося з попередньою дружиною репера Іриною Горовою. А реалії такі, що шоумен відбив жінку у свого ж товариша, а потім покинув.

Коли Горова познайомилася з Потапом, вона була заміжня і виховувала з чоловіком спільну донечку. З Юрієм Горовим Ірина побралася зовсім юною – їй було лише 16 років. Чоловіки грали в одному гурті ВУЗВ.

Потап і Юрій Горовий дружили, а потім стали суперниками

Олексій не зважив на це й почав учащати за дружиною свого колеги. І врешті таки відбив. Після одруження з Іриною справи Потапа різко пішли вгору. Жінка зайнялася розв’язанням фінансових питань, а репер займався творчістю.

Потап та Ірина Горова прожили разом 15 років

У шлюбі з’явився син, а Потапенко залюбки виховував й Іринину доньку Наталю. Ідилія тривала довгих 15 років. А потім широкий загал був приголомшений звісткою про розлучення пари. Вони аж 2 роки приховували цю таємницю, удаючи, що все гаразд. Ще якийсь час Ірина з Олексієм працювали разом у продюсерському центрі MOZGI Entertainment, а потім і його поділили.

Потап проміняв Ірину Горову на Настю Каменських

Причиною розладу в сімействі стала партнерка по дуету Потапа Настя Каменських. Зі співачкою музикант познайомився ще у 2006 році, коли дівчині було 19 років. Попервах брюнетка реперу не сподобалася, та товариш умовив записати разом дует. Пісня “Без любви” зробила свою справу – творча пара здобула шалену популярність.

Перших 3 роки Олексій з Настею весь час сварилися. А згодом знайшли спільну мову. Після того як у 2013 році їх застукали на відпочинку на Кубі, де пара обіймалася й цілувалася, поповзли чутки про зраду. І хоча Настя виправдовувалася, що перебувала на острові Свободи сама, всі стали пильніше придивлятися до учасників дуету.

Так і сталося. У 2014 році Потап оформив розлучення з Горовою. Ще 3 роки Потапа водив фанатів за ніс. А потім приголомшив новиною, що дует стає на паузу. Про весілля Олексія з Настею стало відомо у 2019 році. Його зіграли в одному з київських ресторанів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.