Як виглядає перша дружина журналіста Дмитра Гордона: разом прожили 20 років, наживши чотирьох дітей

Всі добре знають журналістську родину Дмитра Гордона й Олесі Бацман, які разом чи поокремо ведуть політичні шоу і беруть інтерв'ю у найвідоміших людей сучасності. А от як виглядає перша дружина власника "Бульвара Гордона", яка народила йму чотирьох дітей, мало хто собі уявляє.

У пресі можна зустріти повідомлення, що у Дмитра до Олесі було чотири дружини. Ця хибна теза, напевно, з’явилася, бо відомий журналіст до одруження з Бацман був чотири рази татом. Насправді дружина в Гордона була одна. Олена Сербіна і є мамою всіх чотирьох старших нащадків чоловіка. Вони розлучилися у 2011 році.

Дмитро Гордон з першою дружиною

Познайомилися Дмитро й Олена замолоду, коли дівчина опановувала в Києві професію дефектолога. Заразом Сербіна захоплювалася екстрасенсорикою й ворожіннями. Тому й не дивно, що суперпопулярна газета “Бульвар Гордона” свого часу заробляла кошти, рекламуючи послуги всіляких ясновидців і ворожок.

Так виглядає старший син Дмитра Гордона Ростислав

Подейкують, що Олена, називаючи себе провидицею Радою, заробляла гроші на нескінчених теренах росії. А коли її звідти випроторили, заякорилася в Україні. Вийшла заміж за молодого і перспективного Дмитра й вклала зароблені грошенята в розкрутку його газети.

Два Дмитра Гордона

У шлюбі народилося четверо дітей. Нині вони вже дорослі й самодостатні люди. Старший Ростислав вивчився на дипломата, але працює в компанії Ютуб. Насправді його більше цікавить фотомистецтво. Дмитро Гордон-молодший – теж різностороння особистість. Він мешкає в Америці, де пише музику на замовлення, а ще захоплюється єдиноборствами. Навіть має титул неодноразового чемпіона Європи.

Дмитро Гордон з донькою Лізою

Третьою на світ з’явилася Єлизавета, а за нею ще й Лев. Дівчина є киянкою, працюючи в міжнародній компанії. Лев мешкає в Лос-Анджелесі.

Дмитро Гордон з сином Левом

Своє 44-річчя Дмитро Гордон відзначав уже з Олесею, журналісткою з політичного шоу Савіка Шустера. Вони познайомилися на 3 роки раніше, коли дівчина брала в Дмитра інтерв’ю. Попри майже 20 років різниці у віці, знайшли спільні теми для розмови, тож невдовзі побралися й народили ще трьох донечок.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.