Тонкосльозі Оля Полякова, Тіна Кароль, Jerry Heil плачуть під час концертів і не тільки: що їх розчулило

Зірки – теж живі люди, й емоційно ставляться до найбільш щемких подій. Розберімося, що може спричинити мокрі очі в наших улюблениць Олі Полякової, Тіни Кароль, Jerry Heil.

Оля Полякова

Співачка завжди виглядає рішучою і зовсім несентиментальною. Та виявляється, існують речі, що здатні навіть цю залізну леді вивести з рівноваги. Нещодавно Полякова дала два концерти в Києві, де виконувала виключно україномовні композиції. Частина грошей від збору призначалася для купівлі пікапів на Бахмутський напрямок.

Михайло Діанов розчулив Олю Полякову до сліз

І хоча сольник мав назву “Все буде добре”, без сліз не обійшлося. Оля не стримала себе, коли на сцену вийшов легендарний захисник Маріуполя Михайло Діанов, який подарував виконавиці ляльку Олю, зроблену руками мами військового.

Тіна Кароль

Не стрималася від ридань на сцені й улюблениця мільйонів шанувальників. На одному з концертів у Європі співачка під час виступу прикрила обличчя руками, щоб присутні не бачили її сліз. Настільки вона перейнялася сумною долею рідної країни.

Тіна Кароль не стримала сліз під час європейського туру

За якусь мить зірка опанувала себе і продовжила співати. Всі концерти, де виступає Тіна, несуть благодійний характер і мають на меті привернути увагу публіки до проблем України.

Jerry Heil

Авторка популярної пісні “Охрана – отмєна” є дуже тонкосльозою і може розплакатися за будь-якого чутливого приводу. Під час нацвідбору на “Євробачення” співачка стала третьою, але фанам припала до душі композиція Яни.

Jerry Heil плаче, коли бачить ролики у ТікТоку

Зірці це дуже подобається. Коли вона бачить ролики у ТікТоці, зроблені на основі її творчості, то плаче від розчулення і щиро дякує шанувальникам. Фани у коментах написали, що теж плачуть, коли бачать, як дівчинка несе букет квітів на могилу татуся.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.