Еталон укранської краси у вишиванках: Зеленська, Кароль, Лобода, Полякова і Осадча показали народні образи

Вишиванки завжди були в моді. Проте зараз для кожного українця вишита сорочка має особливе значення. Тепер патріотичний наряди одягають не лише на свята, а й у повсякденному житті.

Українські знаменитості все частіше з’являються на публіці у вишиванках. Особливо, своїми розкішними вишитими сорочками вони хизуються у День вишиванки, на День Незалежності України та на інші державні свята.

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська має в своєму гардеробі декілька дуже красивих вишиванок. Зазвичай це стримані сорочки з неяскравою вишивкою. Так, на святкування Дня Незалежності України у 2020 році Зеленська обрала дуже легку і ніжну вишиванку білого кольору з білою вишивкою.

Олена Зеленська вразила образом у вишиванці
Олена Зеленська вразила образом у вишиванці

Цю ж сорочку Олена одягнула і у 2022 році на День Незалежності. Мабуть, це улюблена вишиванка першої леді України.

Олена Зеленська вразила образом у вишиванці
Олена Зеленська вразила образом у вишиванці

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль у своєму гардеробі має не багато вишиванок, хоча вони їй дуже пасують. Втім, коли зірка одягає патріотичний одяг, то одразу стає предметом захоплення. Так, у травні 2022 року Тіна Кароль з’явилася на Каннському кінофестивалі у білій сукні-вишиванці і мала розкішний вигляд.

Тіна Кароль вразила образом у вишиванці
Тіна Кароль вразила образом у вишиванці

Світлана Лобода

Недавній патріотичний образ Світлани Лободи у її кліпі на нову пісню “По-українськи” вразив публіку. Співачка створила образ, який був водночас традиційний і  дуже сучасний. Українська вишиванка, білий піджак та масивні червоні буси дуже пасують співачці.

Світлана Лобода вразила образом у вишиванці
Світлана Лобода вразила образом у вишиванці

Оля Полякова

“Королева ночі” Оля Полякова звикла до яскравих нарядів, короткий спідниць і блискучих суконь. Втім, і у її гардеробі є декілька вишиванок. Так, у квітні 2022 році, Полякова заспівала гімн України, вбравшись у традиційну білу вишиванку з синьою вишивкою.

Оля Полякова вразила образом у вишиванці
Оля Полякова вразила образом у вишиванці

Катя Осадча

Мабуть, що Катя Осадча має найбільшу колекцію вишиванок серед усіх зірок. Вона має, як і традиційні вишиті сорочки, так і розкішні сукні-вишиванки. Всі вони виглядають дуже цікаво і не стандартно.

Зіркові красуні показали свої розкішні вишиванки: Катя Осадча
Катя Осадча вразила образом у вишиванці

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.