Яблуко від яблуні недалеко впало: четверо синів Андрія Шевченка від американської моделі – копія батька

Андрій Шевченко зміг не лише побудувати приголомшливу спортивну кар'єру, а й створити міцну сім'ю. Футболіст вже 19 років щасливий у шлюбі з американською моделлю і являється татом чотирьох синів.

Андрій Шевченко – легендарний український футболіст, про якого знають у всьому світі. Він встиг не лише побудувати вар’єру, а й реалізувався, як чоловік та батько. Так, 19 років назад Андрій одружився на американській моделі, яка родом із Польщі, Крістен Пазік.

Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі
Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Вони познайомилися на вечірці дизайнера Джорджіо Армані і вже через 2 роки зіграли невеличке весілля у Вашингтоні. Не пройшло і року після весілля, як у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали Джорданом, наразі йому 18 років.

Загалом у Андрія і Крістен четверо дітей і всі хлопці: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габріель (8 років).

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки

Сини Шевченка дуже полюбляють грати з батьком у футбол, але професійно цим видом спорту займається лише другий син Крістіан.

Андрій Шевченко з сином

Варто додати, що Андрій Шевченко з сім’єю вже 15 років живуть у Великобританії у власному розкішному маєтку. Втім, про Батьківщину футболіст не забуває. За словами Андрія, він дуже часто їздить в Україну. Там в нього є і власна квартира.

До слова, після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко висловив активну позицію проти російської агресії. Чоловік постійно бере участь у різних благодійних ініціативах і допомагає збирати кошти для українців, які постраждали через війну, а також для ЗСУ.

Цікаво, що свою рідню, а саме маму та сестру, Андрій Шевченко вивіз за кордон, як тільки почалася війна. Звісно, вони сподіваються якнайшвидше повернутися до рідного дому і чекають, коли закінчиться війна.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.