Це неймовірно: подивіться, як виглядає індійська зірка з фільму “Зіта і Гіта” через 50 років (ФОТО)

Індійське кіно "Зіта і Гіта" підкорило глядачів з усього світу. Дізнайтесь, як через 50 років після виходу фільму виглядає головна зірка стрічки Хема Маліні.

Індійська актриса Хема Маліні прославилась завдяки ролі сестер-близнят в фільмі “Зіта і Гіта”. Їх по сюжету розлучили в ранньому дитинстві. На момент зйомок зірці було 23 роки.

Осиротіла Зіта знаходиться під гнітом дружини дядька, яка її ображає і змушує працювати. Вона зможе отримати спадщину від батьків лише коли вийде заміж. Дівчині дуже важко протистояти натиску злої родички, а її рідна сестра Гіта виросла в сім’ї циган, вона норовлива і смілива. В фіналі фільму сестри зустрінуться і здобудуть особисте щастя. Актриса Хема Маліні зараз вважає себе більш схожою на її героїню Гіту, а в юності більше нагадувала Зіту.

Подивіться, як виглядає індійська зірка з фільму Зіта і Гіта через 50 років
Подивіться, як виглядає індійська зірка з фільму Зіта і Гіта через 50 років

Після виходу “Зіти і Гіти” Хема прокинулась знаменитою. Актриса активно знімалася в кіно до нульових, грала ролі у власних серіалах, а потім разом зі своїм чоловіком пішла в політику, періодично повертаючись до акторства.

Зараз, дивлячись на цю квітучу жінку, фанати задаються питанням, скільки років Хемі Маліні. У 2022 їй виповнилось 74, але вона до сих пір викладає танці студентам і виглядає надзвичайно – на заздрість хейтерам. Здається, що відома красуня зовсім не виглядає на свій реальний вік, а мінімум на 20 років молодше. Вся справа в тому, що невід’ємною частиною її рутини є три дії: заняття йогою, танці та спілкування з дітьми.

Подивіться, як виглядає індійська зірка з фільму Зіта і Гіта через 50 років
Подивіться, як виглядає індійська зірка з фільму Зіта і Гіта через 50 років

Нагадаємо, Хемі Маліні довелося поборотися за те, щоб бути разом зі своїм коханим чоловіком. В Індії переважна більшість дівчат виходять заміж до 20 років, алебатьки пішли на зустріч Хемі і погодились почекати, поки вона випуститься з акторського вузу. В 21 вона закінчила навчання і стала зіркою Боллівуду, який може скласти непогану конкуренцію Голлівуду, індійський кінематограф вже давно популярний по всьому світу.

Зараз актриса щаслива, в особистому житті все чудово. Вона та її чоловік Дхарам Сінгх виростили двох дочок Ешу і Ахану, які пішли шляхом мами і захоплюються танцями та знімаються в кіно. Також зіркове подружжя сколотило пристойні статки, які оцінюються в суму близько 850 мільярдів доларів.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.