Впізнати можна тільки по губах: ви ахнете при вигляді Алли Пугачової, яка зробила кардинальну пластику

73-річна легендарна співачка Алла Пугачова з роками не старіє, а лише розквітає. В чому секрет молодості артистки – читайте далі в матеріалі.

Алла Пугачова – одна з найвідоміших і найбільш обговорюваних співачок, хоча вона вже багато років не співає на великій сцені. Так, публіка цікавиться співачкою не лише через її творчість, а й незвичне особисте життя. Як відомо, Алла Борисівна вже 20 років знаходиться у стосунках з гумористом Максимом Галкіним, який молодший від неї на 26 років. Незважаючи на всі чутки, вони змогли побудувати міцну сім’ю і навіть стали батьками.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі
Алла Пугачова і Максим Галкін разом вже 20 років

Варто відзначити, що після заміжжя з красунчиком Галкіним Алла Пугачова вирішила змінити свій стиль, аби відповідати молодому чоловіку.

Як відомо, Пугачова завжди мала пишні форми і одягалася у балахони. Втім, після заміжжя з Галкіним вона схудла на 20 кілограмів і повністю змінила свій гардероб. Так, балахони вона замінила на короткі спідниці, обтягуючі штани та блузи з вирізом. Після схуднення співачка почала виглядати набагато молодшою.

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів
Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів

Крім того, Алла Борисівна зробила не одну пластичну операцію і не приховує це. Так, Пугачова зробила пластику підборіддя, повік і підтяжку обличчя. Крім того, співачка трохи збільшила губи.

Алла Пугачова після пластики
Алла Пугачова після пластики

Часто користувачі Мережі хейтять Аллу Борисівну за те, що вона занадто захопилася пластичними операціями і тепер виглядає неприродньо. Втім, пластика дала своє: у 73-річної Пугачової майже немає зморшок і виглядає вона набагато молодше свого віку.

Так, на одних з останніх знімків Алли Борисівни і Максима Галкіна на світському заході публіка була вражена виглядом Пугачової. Після схуднення і пластичних операцій вона виглядає практично ровесницею свого чоловіка.

Як виглядає Алла Пугачова після пластики
Як виглядає Алла Пугачова після пластики

Секрет схуднення Алли Пугачової

У Мережі наявна інформація, що Алла Пугачова схудла після операції на шлунку. Є така процедура, коли частину шлунку урізають і людина в результаті споживає маленькі порції іжі і худне. Втім, сама Алла Борисівна цю інформацію не коментує. Артистка запевняє, що скинула зайві кілограми, коли почала приймати таблетки від діабету. Крім того співачка стверджує, що слідкує за своїм харчуванням і займається плаванням, що допомагає їй тримати себе у формі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.