Золото, мармур і дорогі меблі: Ольга Сумська похизувалася розкішними апартаментами у Києві (Фото)

Відома українська акторка Ольга Сумська вже 6 років живе у розкішній квартирі, про яку можна тільки мріяти. Як виглядають апартаменти акторки – дивіться далі в матеріалі.

Українська акторка Ольга Сумська змінила у своєму житті 3 квартири. Спочатку Ольга разом з чоловіком жила у маленькій однокімнатній квартирі. Коли вони з Віталієм Борисюком міцно стали на ноги, то придбали більш просторе житло розміром в 100 квадратних метрів.

Сумська зізнається, що після “однушки” нова квартира здавалася величезною, але пройшло декілька років і акторка зрозуміла, що хоче ще більше простору. Особливо Ольга про це задумалася, коли почала підростати її менша донька Анна. Дівчинка теж потребувала більше власного простору. А ось Сама Сумська мріяла про велику гардеробну кімнату і велику ванну кімнату.

Я мріяла про свій будуар, якусь ванну. І так мені цього хотілося – власну гардеробну

, – розповіла в одному з інтерв’ю Сумська.

Ольга Сумська з чоловіком та донькою

У 2016 році Ольга Сумська і Віталій Борисюк здійснили свою мрію і придбали величезну, дворівневу квартиру.

Акторка ніколи не проводила екскурсію по власному дому, але вона час від часу публікує домашні фото, де і можна розгледіти інтер’єр. Так, квартира Сумської виконана в дорогому, сучасному стилі. Переважають світлі кольори та сірі відтінки. Яскравими акцентами являются мармур, позолота та сучасні меблі.

Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

Нещодавно Ольга Сумська у своїх Інстаграм-сторіс зізналася, що сама не прибирає свою квартиру, а довіряє це клінінговій компанії. Акторка зняла на відео “результат” прибирання. На відео можна помітити, що на кухні-вітальні стоїть величезний мармуровий стіл зі зручними кріслами. Також вражають сходи, які ведуть з першого поверху квартири на другий.

Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

Варто відзначити, що хоч Ольга Сумська і не прибирає сама у своєму домі, її не можна назвати поганою господинею. Акторка часто готує і радує свою сім’ю смаколиками традиційної української кухні. Такоє Сумська запевняє, вона не білоручка. Якщо потрібно, то може сама і прибрати, і випрати одяг і попрасувати.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.