Чоловік, не схожий на свою дружину: 46-річний чоловік Алли Пугачової Максим Галкін вразив сталевим пресом

Відомий російський пародист і гуморист Максим Галкін показав, як виглядає його фігура. У 46 років чоловік може похизуватись сталевим пресом і підтягнутим торсом

Максим Галкін давно здобув популярність у рідній країні та навіть за її межами, втім останнім часом зірка втратив повагу однієї частини росіян, втім здобув славу серед іншої. Річ у тім, що знаменитість визнали “іноагентом” у рідній країні через антивоєнну позицію. Сьогодні Максим Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою мешкають за кордоном. Зіркова родина оселилась в Ізраїлі, а відомий російський гуморист почав роз’їжджати Європою та світом з гастролями.

Разом з тим, знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка розповідає про останні події з їхнього з Пугачовою життя, а також часто пригадує минуле. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував архівні кадри з відпочинку на яхті. На цій фотографії можна побачити, в якій фізичній формі знаходиться Галкін.

Максим Галкін на новій фотографії продемонстрував свою фізичну форму
Максим Галкін на новій фотографії продемонстрував свою фізичну форму

На опублікованому кадрі помітно, що у відомого російського артиста є непоганий прес. Ба більш, інші групи м’язів “прокачані” не менше за торс. Можна з упевненістю сказати, що Максим Галкін приділяє достатньо уваги заняттям спортом і правильному харчуванню. До слова, поки дехто з підписників зірки саме про це і писав у коментарях до його нового допису, інші розкритикували знаменитість.

Зокрема, мова йде про росіян, які вирішили нагадати Максимові Галкіну, чому на нього не чекають у рідній країні. Хейтери пригадали й те, що він не підтримав початок повномасштабної війни, й те, що він у своїх жартах висміює батьківщину. Втім, знаменитість вирішив не відповідати недоброзичливцям, адже всі хейтерські закиди він прокоментував ще давніше.

Максим Галкін відповів на критику користувачів мережі
Максим Галкін відповів на критику користувачів мережі

Нагадаємо, що тоді у відповідь на коментар хейтера про те, що Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій після виїзду з рідної країни буде важко звикнути до втраченого багатства, артист зазначив: він боїться втратити не коштовності та хороми, а совість. Галкін зазначив, що на те, що в нього є та було на батьківщині він заробив чесною працею, але жив зовсім не заради багатства.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.