Як виглядають перші дружини Юрія Горбунова, Святослава Вакарчука і Сергія Притули: прожили з ними півжиття

Побудувати щасливе сімейне життя з першого разу вдається не всім. Хтось розлучається, не проживши у шлюбі і року, а хтось зважується на таке рішення після 20 років подружнього життя. Знаменитості тут не виключення.

Перша дружина Юрія Горбунова

Юрій Горбунов вже 6 років щасливий у шлюбі з телеведучою Катею Осадчою. При цьому навіть не всі прихильники актора знають, що Катя – не перша дружина Горбунова. Шоумен прожив у шлюбі з першою дружиною Людмилою аж 20 років і розлучився у 2015, коли закохався в Осадчу.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Горбунова

Першу дружину Горбунова звати Людмила, вона старша за шоумена на 10 років. Колись Людмила покинула свого чоловіка заради молодого акторка і переїхала разом зі своєю донькою в Київ, як цього хотів Юрій. До заміжжя з Горбуновим Людмила була танцівницею балету, але покинула цю справу після переїзду в Київ. Жінка була домогосподаркою і уникала публічності, в той час, як її чоловік ставав все більш популярним в Україні.

Спільних дітей і Людмили та Юрія немає. Втім, Горбунов офіційно удочерив доньку Людмили від першого шлюбу.

Перша дружина Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук багато років носив славу зразкового сім’янина. Зі своєю першою дружиною Ляльою Фонарьовою він прожив у шлюбі понад 20 років.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

У 2021 році артист вразив прихильників заявою про розлучення з Лялею, не назвавши причину розставання. Втім, зовсім скоро стало відомо, що Святослав має іншу жінку, яка зробила його батьком. У шлюбі Лялі і Святослава дітей не було, а нова дружина Вакарчука Євгенія Яцута народила йому двох дітей.

Перша дружина Сергія Притули

Першу дружину шоумена та волонтера Сергія Притули звати Юлія Андрійчук. Вони прожили у шлюбі 5 років і вирішили розлучитися, незважаючи навіть на те, що мали спільного сина.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули
Як виглядає перша дружина Сергія Притули

За словами Притули, стосунки з першою дружиною ніяк не клеїлись. Вони постійно скандалили і не могли порозумітися, тож вирішили подати на розлучення. Втім, зараз Притула має гарні стосунки зі своєю колишньою і навіть товаришує з її новим чоловіком. Вони продовжують спілкуватися і бачитися, адже мають спільного сина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.