Чим нині займаються підопічні Могилевської із Real O: три з чотирьох зірок першого складу подалися на росію

Свого часу Наталка Могилевська сформувала гурт Real O із дівчат, що брали участь у "Фабриці зірок 2008". З тих чотирьох співачок, що увійшли до першого складу, нині в Україні залишається лише одна. Де нині перебуває решта?

З першого складу Real O у гурті не залишилося нікого. Всі юнки пішли у різний час у вільне плавання. Мало того, тепер вони мешкають у різних країнах.

Світлана Тарабарова

Руда красуня й нині виконує запальні й дуже позитивні композиції. Нині молодичка перебуває при надії. Невдовзі на світ з’явиться третя дитина Світлани. Тож двоє старших будуть доглядати маленьку сестричку.

Світлана Тарабарова засудила колишніх колежанок

Тарабарова пішла з дівочого гурту ще 2012 року. Відтоді у повному складі дівчата збиралися лише раз – у 2021 році. Виглядали дуже радісними, не підозрюючи, що вже за рік опиняться по різні боки барикад.

 

Регіна Тодоренко

Одеситка після Real O радувала українців подорожами по всьому світу, які проводила в рамках проєкту “Орел і решка”.

Регіна Тодоренко гарно почувається вдалині від рідної Одеси

А згодом надійшла новина, що дівчина вийшла заміж за Влада Топалова й залишилася жити у москві. Своєму благовірному Регіна подарувала двох дітлахів, то про агресію росії стосовно земляків анічичирк.

Олена Виноградова

Дівчина родом із Южноукраїнська. З дівочим квартетом попрощалася у 2012 році, коли вийшла заміж і народила сина. Попри те, що обранець Виноградової – український співак Віталій Чирва, нині пара мешкає в росії. Родина поповнилася ще однією дитиною. Ходять чутки, що співачка відмовилася від музичної кар’єри та займається іншою справою.

Ліна Мицукі

Харків’янка покинула Real O заради російської кар’єри. Дівчина активно просуває свій талант на теренах сусідньої країни. Зокрема, 2019-го брала участь у талант-шоу “Пісні”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.