Петру Красилову 45 років, а виглядає на 60: разючі зміни в образі зірки “Бідної Насті” сталися через хворобу

У "Бідній Насті" й епопеї з Катею Пушкарьовою Петро Красилов виглядає струнким красенем, від якого не можна відвести очей. Та роки спливають швидко. І ось уже перед нами гладкий чоловік, в рисах якого дуже важко впізнати колишнього улюбленця жіноцтва.

У 45 років деякі чоловіки переживають другу молодість. Байдуже, що сивина посріблила скроні. В цьому проглядається певне благородство. Подібне не стосується Красилова. Якщо подивитися нині на актора, складається враження, що перед нами 60-річний дідуган. А все через зайву вагу. За останній час Петро набрав цілих 30 кг, тому змінився до невпізнання.

Так Петро Красилов виглядав у Бідній Насті

Красень-ловелас із “Не народись вродливою” залишився в минулому. Тепер перед нами чоловік з одутлуватим обличчям і подвійним підборіддям. Актор зізнався, що подібні перевтілення з ним відбулися за останні 5 років. Тож з амплуа 20-річних хлопчиків довелося розпрощатися. Красилов продовжує грати в театрі, а от у кіно його практично перестали запрошувати.

Петро 16 років прожив у цивільному шлюбі з Іриною Шебеко. Жінка, певно, слідкувала за раціоном благовірного і не давала йому можливості переїдати. Та у 2021 році пара розпалася. От Красилов й почав заїдати стрес.

Таким Петро Красилов був у Не народився вродливою

Хоча не виключено, що чоловік має проблеми зі здоров’ям, що і спричинило подібні переформатування в організмі. Петро переніс коронавірус у важкій формі. Можливо, через хворобу в організмі й трапився гормональний збій.

Сам актор не сповістив шанувальникам причин своїх разючих зовнішніх змін. Навпаки вирішив ще більше відірватися від колишнього образу безвусого парубка й відпустив бороду.

Таким нині бачать Петра Красилова глядачі у театрі

Ще кілька років тому зірка собі дозволяв відмовлятися від ролей, настільки багато Петру надходило пропозицій. Тепер же все різко змінилося. Залишилося тільки згадувати, як публіка носила на руках і як отримував престижні кінонагороди.

За Красиловим замолоду закріпилося амплуа Плейбоя, тож йому і пропонували завжди однотипні ролі. Нині він уже не може грати 20-річних юнаків, оскільки це буде виглядати неприродно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.