Одеське дитинство американець Макс Чмерковський згадує з ностальгією: “Вулиця мене не виховувала”

Танцівнику й головному герою шоу "Холостяк" Максу Чмерковському вдалося зробити карколомну кар'єру в Америці. Але зірковий чоловік і досі з ностальгією пригадує своє дитинство, проведене в Одесі.

Життя за океаном у Макса Чмеркоського склалося якнайкраще. Він наробив чимало шереху своїми танцями й одружився з латиноамериканською танцівницею Петою Маргатройд. Подружжя виховує 6-річного первістка Шая й перебуває в очікуванні другої дитини. Та все ж іноді чоловік не може стриматися, щоб не пригадати, як ходив одеськими вуличками.

Макс Чмерковський зовсім маленький з мамою і в 16 років

Одеса запам’яталася йому великою, гарною, історичною і дуже веселою, адже звідти вийшло безліч гумористів. Звісно, було незрозуміло, чому всіх дітей змушували спочатку вбиратися у піонерські краватки, а згодом надівати комсомольські значки.

Макс Чмерковський навчає молодшого брата Валика танцювати

Та на подібних питанням підлітку не було коли зациклюватися, адже чимало часу забирали заняття бальними танцями. Тепер розуміє, що батьки діяли за принципом – чим менше вільного часу буде в дитини, тим менше шансів, що схибить.

Макс Чмерковський з батьками і братом Валентином

Тому і записували сина в різні кружки. Макс не лише танцював із 5 років, але й відвідував плавання, займався моделюванням, збираючи літачки й кораблики і запускаючи їх. Тож вулиця не виховувала Чмерковського.

У родинному колі панувала атмосфера любові і взаємоповаги. У 90-их було прийнято одностайне рішення про переїзд на ПМЖ до Америки. Не можна сказати, що в Україні танцюрист досяг великих успіхів. Щойно у хлопця почало щось виходити, він зламав ногу.

Після лікування й реабілітації повернувся до танців, але послідував переїзд в іншу країну. У Брукліні Чмерковський з’ясував, що бальними танцями ніхто особливо не захоплюється. Все ж знайшов кількох однодумців, з якими і стали розвивати цей напрямок мистецтва.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.