Надя Мейхер відкорковувала пляшки зубами, Дмитро Гордон ганяв пацюків: дитячі витівки нинішніх знаменитостей

Знаменитості полюбляють показувати себе шанувальникам із найкращого боку. Але бувають такі моменти, коли виглядають кумедно. Особливо це стосується дитячих спогадів. Дізнаймося, чим цікавим займалися наші селебріті в юному віці.

Надія Мейхер

Надія Мейхер з мамою і татом

Виявляється, співачка була в дитячі роки шибайголовою. Вона любила проводити час із татком. Разом ходили на річку і тягали раків. Нині жінка ніколи б не засунула руку в нірку під водою, а тоді нічого не боялася. Дивлячись на родича, Надя наслідувала його у всьому, навіть навчилася відкривати пивні пляшки зубами. На жаль, згодом татусь приохотився до чарки надміру.

Діма Коляденко

Діма Коляденко з мамою

На диво, хореограф замолоду був доволі міцним хлопчиком. Просто посеред ночі Діма міг підвестися з ліжка, піти до холодильника й ум’яти всі домашні запаси – сковорідку смаженої картоплі, шматок м’яса, закусити морозивом. Родина через нього залишалася голодною. Тільки коли став студентом театрального училища перестав об’їдатися, бо на це банально не вистачало часу. От і схуд.

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон у дитинстві

Це зараз відомий журналіст витрачає тисячі доларів на місяць на утримання чималої сім’ї. А народився Гордон у родині радянських інженерів, які мешкали у комунальній квартирі. І хоча житло було в самому центрі Києва, на площі Льва Толстого, зручностей в будинку не було. Всі ходили в туалет у двір, а там весь час натикалися на пацюків. Після появи Дмитрика за ним доглядала бабуся, що мешкала разом із ними. Тож двокімнатна квартира на Борщагівці, яку родина отримала згодом, видалася їм справжнім раєм.

Аліна Паш

Аліна Паш у дитинстві

Оскільки мама дівчинки викладала музику в школі, то дівчинка змалечку отримала досвід виступів. На сцену Аліна вперше вийшла в 6 років. Їй це настільки сподобалося, що відтоді брала участь у заходах постійно. Щоправда, Паш ніколи не думала, що спів стане її основним джерелом прибутку, сприймаючи це як хобі.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.