Навіть ДНК-тест не потрібен: Alyosha показала чарівну донечку і двох підрослих синів Тараса Тополі

Зіркове подружжя Тарас Тополя і співачка Альоша – багатодітні батьки. Як виглядають двоє синів та маленька донька артистів, дивіться далі в матеріалі.

Тараса Тополю і співачку Альошу називають однією з найміцніших сімей в українському шоу-бізнесі. Вони одружилися у 2013 році і встигли вже тричі стати батьками. Так, у 2013 році у них народився первісток Роман. У 2015 – син Марк, а у 2020 році на світ з’явилася маленька дівчинка Марія.

Alyosha показала чарівну донечку і двох підрослих синів Тараса Тополі

Після народження дітей Альоша все рідше стала з’являтися на телеекранах та поставила свою співочу кар’єру на паузу. Артистка повністю присвятила себе материнству та сім’ї.

Тарас Тополя і Альоша рідко показують своє особисте життя на публіку. Цікаво, що зіркове подружжя ще жодного разу не показали обличчя своєї доньки прихильникам. На знімках, які публікують артисти в Мережі, дівчинка завжди повернута до камери спиною.

Alyosha вперше показала маленьку доньку від Тараса Тополі
Alyosha вперше показала маленьку доньку від Тараса Тополі

А ось синів Альоші і Тараса публіка неодноразово бачили на світлинах і зійшлися на думці, що старший Роман більше схожий на маму, а ось молодший Марк – копія Тараса Тополі.

 Alyosha показала чарівну донечку і двох підрослих синів Тараса Тополі
Alyosha показала чарівну донечку і двох підрослих синів Тараса Тополі

До слова, вже більше року зіркове подружжя живе окремо, як і багато інших українських сімей. Альоша разом з трьома дітьми виїхали в США ще в лютому 2022 року. У штатах живуть батьки Тараса Тополі, тож саме в їхньому домі і зупинилась співачка.

В недавньому інтерв’ю Альоша зізналася, що вже звикла жити в США, але не відчуває, що там її дім. За словами співачки, вона з трьома дітьми живе в одній невеликій кімнаті. Хлопці сплять на ліжку, а вона з маленькою донечкою на дивані. Також Альоша скаржиться на бюрократію в Америці, адже зіткнулася з купою проблем, коли оформляла дітей до школи та коли потрібно було йти до лікарні. Не подобається артистці і місцеві продукти. За словами Альоші, американські фрукти та овочі зовсім не смачні і не схожі на українські.

Співачка зізнається, що хоч і звикла до життя в США, все ж мріє швидше повернутися до рідного дому в Україні.

Нагадаємо, Тарас Тополя після початку повномасштабної війни в Україні вступив у лави ЗСУ.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.