Подивіться, як разюче змінилася Ксенія Мішина після важкого розставання з Еллертом: схудла до кісток

Українська акторка і екс-Холостячка Ксенія Мішина вразила трансформацією. За 4 місяці зірка схудла на 8 кілограмів і повністю змінила своє тіло.

Ксенія Мішина – відома українська акторка. Втім, особливу популярність зірка здобула, коли стала першою українською Холостячкою. За серце красуні на романтичному проєкті боролись 15 красивих і успішних чоловіків. Серед них Ксенія обрала одного, в якого по-справжньому закохалася. Обранцем Ксенії став шоумен Олександр Еллерт. Після проєкту вони рік жили разом, будували плани на майбутнє та все ж ці стосунки закінчились розставанням.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Вже близько двох років серце Ксенії Мішиної знову вільне. Акторка присвячує своє життя сину, кар’єрі, а також самій собі. Так, нещодавно акторка вирішила вдосконалити своє тіло. Після початку повномасштабної війни на фоні стресу Ксенія набрала декілька зайвих кілограмів, з якими і вирішила розпрощатися.

Акторка пройшла консультацію у дієтолога, а також почала займатися з тренером у спортивному залі. Результат не змусив себе чекати. Вже за 4 місяці Ксенія Мішина вразила публіку приголомшливими змінами. Дівчина не просто схудла на 8 кілограмів, а й підтягнула м’язи у спортзалі.

Ксенія Мішина до та після схуднення
Ксенія Мішина до та після схуднення

Акторка зізналася, що зараз знаходиться у найкращій фізичній формі за все своє життя.

Варто відзначити, що не всім сподобався результат Ксенії Мішиної. Під її знімками в Інстаграм сотні негативних коментарів про те, що раніше вона виглядала краще.

Ось декілька з них:

  • “А про жіночність забули… хочеться відразу нагодувати дівчину. Так , праці багато вкладено!!! Але заради чого? Кістки стирчать звідусіль”;
  • “Перепрошую, проте це не жіноча краса. Скоріше манекен”;
  • “Я не експерт, ну не красиво коли ребра видно, страшно виглядає, ніби після голодомору ,краси не бачу вибачте за відвертість кажу що бачу”;
  • “Це жах, вибач, Ксенія!”.
Ксенію Мішину захейтили на надмірну худорлявість
Ксенію Мішину захейтили на надмірну худорлявість

Втім, є й позитивні коментарі. Прихильники Мішиної хвалять її за те, що вона доклала колосальних зусиль, аби мати тіло своєї мрії.

Сама акторка зізнається, що в захваті від результату і буде й надалі підтримувати таку форму.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.