Вагітна Джамала показала кадри зі своїм старшим сином: незадовго до того, як у нього народиться молодший брат

Відома українська співачка мило привітала свого старшого сина з днем народження. На честь свята знаменитість показала архівні кадри новонародженого й вже підрослого малюка

Сьогодні, 27 березня, свій день народження святкує старший син відомої української співачки Джамали. Знаменитість з нагоди сімейного свята поділилась з шанувальниками милим відео, в якому продемонструвала спогади про свою першу вагітність, народження малюка та те, як її син зростав. В описі до нової публікації зірка залишила щемливе звернення до Еміра-Рахмана.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість зізналась, що сьогодні розуміє: свого сина вона любила завжди, навіть задовго до його появи. Крім того, Джамала висловилась, що вона не встигла навіть кліпнути, коли Еміру-Рахману виповнилось п’ять років.

Джамала показала милі кадри зі своїм 5-річним сином Еміром-Рахманом
Джамала показала милі кадри зі своїм 5-річним сином Еміром-Рахманом

Знаменитість зазначила, що монтуючи відео, яке опублікувала у своєму блозі, вона знайшла настільки багато відео та фото з сином, що ледве вмістила їх у 5 хвилин.

“Коли ти народився, зрозуміла як виглядає абсолютна любов! І не уявляю своє життя без тебе. Якщо б в мене запитали, як виглядає 100% щастя – я би показала це відео. Спочатку в мене було 10 годин спогадів у цих відео. Тоді година, яку я ледь зібрала в 5 хвилин”, – зазначила Джамала.

Відома українська співачка усвідомила, що “винна” своєму синові останній рік. За словами артистки, їй дуже шкода, що в житті Еміра-Рахмана останнім часом її було дуже мало. Втім, звертаючись до своєї дитини, зірка наголосила на тому, про що її син стовідсотково знає й сам: Джамала б понад усе хотіла набагато більше бути поруч з Еміром-Рахманом.

Джамала показала милі архівні кадри зі своїм сином
Джамала показала милі архівні кадри зі своїм сином

Знаменитість також зазначила, що син завжди надихав її. Джамала зазначила, що його усмішка мотивує її до нових звершень. Ба більш, що б не робила знаменитість та де б не була, у голові завжди є образ її сина. У підсумку артистка зазначила, що вона хоче, аби її син, як і мільйони інших дітей, які, на жаль, вже знають значення слова “війна”, були щасливими.

Нагадаємо, що старшого сина відома українська співачка народила 27 березня 2018 року, а вже невдовзі в Еміра-Рахмана з’явився молодший брат. 19 червня 2020 року знаменитість стала мамою вдруге – на світ з’явився Селім-Гірай.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.