У всьому копіює матір, але пішла в турецького батька: обімлієте, побачивши дорослу доньку Ані Лорак від Мурата

Скандально відома співачка Ані Лорак – мама 11-річної доньки. Софія Налчаджиоглу росте талановитою, як її мама, а ось зовні вона – копія свого батька.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька скандально відомої співачки Ані Лорак. Дівчинка народилася у шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У 2019 році Лорак розлучилася з чоловіком через багаточисельні зради останнього. Спільна донька екс-подружжя залишилася жити з мамою. Втім, 11-річна Софія багато часу проводить з батьком та його новою родиною. Вони разом їздять на відпочинок, проводять канікули та свята.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Софія росте талановитою і харизматичною дівчинкою. Вона неодноразово виходила з мамою на сцену. Софія має хороші вокальні дані і цілком ймовірно в майбутньому стане співачкою.

Якщо від мами Софія Налчаджиоглу успадкувала талант, то від батька – зовнішність. Софія, яка лише на половину туркиня, має абсолютно східну зовнішність. Темне густе волосся, густі чорні брови та смаглява шкіра – саме так виглядає Софія. Крім того, у свої 11 років дівчинка виглядає старше свого віку і майже наздогнала зіркову маму по зросту.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Цікаво, що Софія Налчаджиоглу у свої 11 років вже активно цікавиться модою. Дівчинка ще з 9 років ходить в салони краси на манікюр та фарбує волосся. Також дівчинка звикла носити дорогий одяг відомих світових брендів.

Варто додати, що 11-річна Софія вже встигла побути у центрі скандалу. Так, ще рік назад Соня активно вела свій блог в Інстаграмі, де публікувала свіжі фото та відео. На одному із відео дівчинка лаялася і говорила неприйнятні слова, за що її захейтила публіка. Після цього скандалу батьки заборонили Софії вести власні соціальні мережі.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка народилася, виросла та побудувала кар’єру в Україні, виявилася зрадницею. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила мовчати про війну та залишилась жити і працювати в росії. Артистка відкрито не обирає жодну зі сторін і заявляє, що не мусить цього робити, адже вона не політик, а співачка. При цьому Лорак продовжує гастролювати росією, тим самим спонсорує війну.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.