Краща версія Хюррем Султан: з’явилося фото сестри зірки “Величного століття” Мер’єм Узерлі Джанан

Мер'єм Узерлі - відома німецько-турецька актриса, яка стала популярною завдяки серіалу "Величне століття". У неї є рідна сестра і вона не поступається красою Хюррем Султан.

У зірки “Величного століття” велика сім’я. Мер’єм Сахра Узерлі народилася у німецькому місті Кассель у серпні 1983 року. На той момент у родині вже підростали двоє синів — Денні та Крістофер, з якими у Мер’єм спорідненість по матері. Двох дочо мама актриси Урсула народила у другому шлюбі з Узерлі.

Батько актриси Хуссейн – турок, а мама Урсула – німка. Артистка зовні схожа на обох батьків, але все таки більше пішла в маму, узявши від неї світлий відтінок волосся, великі очі з довгими віями та напівкруглими бровами.

Родина Мер'єм Узерлі
Родина Мер’єм Узерлі

Мер’єм має двох зведених братів Денні та Крістофера, а також рідну сестру Джанан. Вона стала для Хюррем Султан найкращою подругою. До рівня популярності Роксолани родичці далеко, але це ніяк не впливає на їх стосунки.

Рідна сестра Узерлі також обрала творчу професію – вона складає музику в джазовому стилі, співає на турецькій мові, зовнішністю вдалася в батька-турка. Її красу не назвеш класичною. Єдина подібна риса між Джанан і Мер’єм – виразні очі.

З'явилося фото сестри зірки Величного століття Мер'єм Узерлі Джанан
З’явилося фото сестри зірки Величного століття Мер’єм Узерлі Джанан

В одному з інтерв’ю Джанан розповіла про їх сестринський зв’язок:

Ми в дитинстві особливо не сварились. Ніхто з нас не старався якось підчинити собі іншого. Можливо така свобода ще більше зблизила нас. Мер’єм для мене і сестра, і найближчий друг. Я завжди вірила, що їй випаде шанс показати весь свій талант. Коли її затвердили на роль Хюррем і повідомили про це в телефонній розмові, я просто стрибала від радощів. Але ні я, ні сама Мер’єм навіть уявити не могли, що вона досягне таких вершин популярності. Я дуже пишаюся сестрою

На думку шанувальників сестри не схожі. На відміну від Мер’єм, яка частіше фарбується в світлі відтінки, Джанан не експериментує з кольором волосся та залишає натуральний темний пігмент. Також вона ніколи не захоплювалася уколами краси і пластичними операціями.

З'явилося фото сестри зірки Величного століття Мер'єм Узерлі Джанан
З’явилося фото сестри зірки Величного століття Мер’єм Узерлі Джанан

У будинку батьків Узерлі рідко обговорює роботу, залишаючись для родичів скромною дівчиною без багатомільйонної армії шанувальників.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.