“Три копії”: дружина Віктора Павліка порівняла зовнішність сина, чоловіка та свекрухи. Виглядають ідентично

Відомий український музикант сьогодні перебуває у шлюбі з четвертою дружиною. Разом зіркова пара виховує спільного сина Михайла, який росте буквально батьківською копією

Віктор Павлік має цікаве й насичене особисте життя. Зірка української естради розлучався три рази, втім четверта спроба одруження таки увінчалась успіхом. Сьогодні відомий український співак одружений з набагато молодшою за себе Катериною Полтавською, з якою вони виховують спільного сина Михайла. Виявляється, малюк зовнішністю вдався у батьківській рід.

Нещодавно дружина відомого українського музиканта на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала архівну фотографію своїх найближчих людей. На опублікованому кадрі зображений син Катерини Репяхової Михайло, її чоловік Віктор Павлік та свекруха – мама коханого. Слід зазначити, що зовнішню схожість трьох найрідніших людей зірки неможливо не помітити.

Катерина Репяхова продемонструвала, наскільки схожим на батька росте її син
Катерина Репяхова продемонструвала, наскільки схожим на батька росте її син

В описі до нещодавно опублікованої фотографії знаменитість зазначила, що й сама диву дається, як можна бути настільки схожими. Катерина Репяхова своїх рідних людей назвала трьома копіями, додавши й дату, коли був зроблений цей кадр – у травні 2022 року.

Нагадаємо, що відомий український співак народився на Тернопільщині, у Теребовлі. Мама Віктора Павліка й до сьогодні живе у рідному місті, відмовляється брати в сина гроші та живе на маленьку пенсію. В одному з інтерв’ю артист зізнався, що його мама отримує на місяць близько півтори тисячі гривень. Олександра Григорівна завжди з нетерпінням чекає на приїзд рідних, втім ніколи не приймає матеріальної допомоги від дітей.

Віктор Павлік зі своєю мамою Олександрою Григорівною
Віктор Павлік зі своєю мамою Олександрою Григорівною

Ба більше, зіркова мати не просто відмовляється брати у знаменитого сина гроші, вона навіть сама відкладає кошти, аби віддати на потреби онуків і правнуків. Віктор Павлік зізнався, що на цю тему в нього з мамою було чимало розбіжностей. Втім, артистові залишилось лише прийняти той факт, що його ненька звикла жити саме так.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.