Українсько-азербайджанский красень: при вигляді сина Ірини Білик і Аслана Ахмадова у вас відніме дар мови

Відома українська співачка Ірина Білик – мама двох дітей. Різниця у віці її синів складає аж 16 років. Як виглядають зіркові спадкоємці – далі в матеріалі.

Ірина Білик –  рекордсменка по кількості шлюбів серед зірок українського шоу-бізнесу. Жінка 5 разів виходила заміж і наразі знову самотня. В шлюбі зі своїм другим чоловіком Андрієм Оверчуком Білик вперше стала мамою. У неї народився син Гліб, якому наразі 23 роки. Хлопець виріс дуже творчою особистістю і, як і мама, займається музикою.

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає старший син Ірини БІлик

Вдруге стати мамою Ірина Білик наважилася у зрілому віці. Тоді співачка була заміжня вп’яте з російським продюсером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Самостійно Білик вже не могла виносити дитину, адже їй було далеко за 40. Зіркове подружжя вирішили скористатися послугами сурогатної матері і в грудні 2015 року на світ з’явився хлопчик, якого назвали Табрізом.

Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином
Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином

Подружнє життя Ірини Білик і Аслана Ахмадова не склалося. У 2021 році співачка оголосила про розлучення і чесно розповіла про причину такого рішення. Так, співачка зізналася, що останні роки вони з Асланом жили по принципу гостьового шлюбу. Вона жила в Україні, а він – в росії, адже там у нього була робота. Співачка стала ініціаторкою розлучення через те, що Аслан все рідше почав приїжджати до неї з сином. Білик зрозуміла, що їхні стосунки для нього нічого не означають.

Після розлучення Білик і Ахмадова їхній спільний син залишився жити з мамою. Хлопчику зараз 7 років і він являється учнем молодшої школи. Варто відзначити, що Табріз росте копією свого батька-азербайджанця. Він має темне, пишне волосся, смагляву шкіру і зовсім не схожий на свою зіркову маму.

Молодшого сина Ірини Білик народила сурогатна матір
Як виглядає молодший син Ірини Білик, якого народила сурогатна матір

Варто відзначити, що Ірина Білик, будучи в шлюбі з Ахмадовим, планувала стати мамою втретє. Та після розлучення співачка в інтерв’ю зізналася, що передумала. За словами Білик, вона не хоче, щоб її дитина була заручником того, що його мама постійно працює. Маленькій дитині треба приділяти багато часу і уваги, на що співачка наразі не готова.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.