Не поступається Мер’єм Узерлі: як в реальному житті виглядає сіра миша Міхрімах Султан з “Величного століття”

Серіал "Величне століття" продовжує бентежити серця та розум телеглядачів: як насправді виглядали колись султанші, чи дійсно схожі актори на своїх персонажів, хто красивіше Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем, чи Пелін Карахан, її серіальна донька Міхрімах.

На жаль у шістнадцятому столітті портрети султанш малювали, не дивлячись на натурницю, а тільки опираючись на  суб’єктивну думку тих, кому було дозволено бачити таку особу. Тому, звісно, схожість була доволі віддаленою. Але, за бажанням, ми все одно можемо порівняти персонажі та акторів, що їх зіграли та обговорити, порівняти і їх між собою.

Хюррем та Міхрімах

Хюррем означає “усміхнена, весела”. Значить такою вона і була, бо на той час саме ім’я давало уяву про зовнішність жінки в ісламському світі. А ще дехто з її сучасників описує її руде волосся білу шкіру, гостре підборіддя.

На протилежність їй її донька Міхрімах була темноока, мала темне волосся та овал лиця її був круглим. От і ім’я її означає  “місяцелика”.

Історичні портрети Міхріміх та Хюррем Султан
Історичні портрети Міхрімах та Хюррем Султан

Мер’єм Узерлі та Пелін Карахан

Актриси "Величного століття"
Актриси Величного століття Пелін Карахан та Мер’єм Узерлі

Наскільки відповідає зовнішність актрис, що втілили ці образи на екрані, це не так вже і важливо, тому що ми полюбили акторів “Величного століття” такими, якими вони є.

Дехто вважав, що у серіалі актриса Мер’єм Узерлі більш яскрава ніж Пелін Карахан. Втім зараз у житті остання зовсім не поступається зовнішністю своїй серіальній матері.

Пелін Карахан в Instagram викладає свої чудові фото щасливої матері та жінки.

Хоча своє жіноче щастя вона знайшла не одразу, а тільки одружившись вдруге з підприємцем Бедри Гюнтаєм.  Вони виховують двох синів Алі Деміра та Джана Еюпа.

Щоб залишатися у чудовій формі актриса багато часу приділяє спорту, обожнює готувати страви та викладає ораторське мистецтво в університеті.

Турецька актриса
Турецька актриса Пелін Карахан

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.